Prima ediție a concursului “Căpitan pe nava viitorului!”, un succes

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Prima ediție a concursului “Căpitan pe nava viitorului!”, un succes
Educație 21 Mai 2019 / 18:25 552 accesări 1 comentariu

Universitatea Maritimă din Constanța a fost vineri, 17 Mai 2019, gazda primei ediții a concursului “Căpitan pe nava viitorului!”. Concursul organizat de Facultatea de Navigație și Transport Naval și finanțat de Ministerul Educației Naționale a adus împreună 50 de elevi și studenți dornici să deprindă arta navigației.

Sub coordonarea profesorilor de navigație, elevii de la Liceul Teoretic "Carmen Sylva" Eforie Sud, Liceul Teoretic „Decebal” din Constanța, Liceul Teoretic “Ioan Cotovu” Hârșova, Colegiul Naţional "Mircea cel Bătrân", Liceul „Tehnologic” Topraisar și Liceul Tehnologic „Virgil Madgearu” Constanța, împreună cu studenții de la Facultatea de Navigație au concurat în echipe mixte pentru a deveni „Căpitani pe nava viitorului”! „Ei au condus nave virtuale în cadrul simulatoarelor de navigație, au participat la operațiuni de încărcare-descărcare a tancurilor petroliere și au arătat că pot forma echipaje de succes!

Desemnarea echipajelor câștigătoare, acordarea diplomelor și înmânarea premiilor constituie un semn de recunoaștere a abilităților de conducere dar și un motiv în plus pentru a reveni cu forțe proaspete la următoarea ediție. Felicitări tuturor participanților!”, au declarat organizatorii.

Taguri articol


Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1528 secunde