Prima ediție a concursului “Căpitan pe nava viitorului!”, un succes

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Prima ediție a concursului “Căpitan pe nava viitorului!”, un succes
Educație 21 Mai 2019 / 18:25 488 accesări 1 comentariu

Universitatea Maritimă din Constanța a fost vineri, 17 Mai 2019, gazda primei ediții a concursului “Căpitan pe nava viitorului!”. Concursul organizat de Facultatea de Navigație și Transport Naval și finanțat de Ministerul Educației Naționale a adus împreună 50 de elevi și studenți dornici să deprindă arta navigației.

Sub coordonarea profesorilor de navigație, elevii de la Liceul Teoretic "Carmen Sylva" Eforie Sud, Liceul Teoretic „Decebal” din Constanța, Liceul Teoretic “Ioan Cotovu” Hârșova, Colegiul Naţional "Mircea cel Bătrân", Liceul „Tehnologic” Topraisar și Liceul Tehnologic „Virgil Madgearu” Constanța, împreună cu studenții de la Facultatea de Navigație au concurat în echipe mixte pentru a deveni „Căpitani pe nava viitorului”! „Ei au condus nave virtuale în cadrul simulatoarelor de navigație, au participat la operațiuni de încărcare-descărcare a tancurilor petroliere și au arătat că pot forma echipaje de succes!

Desemnarea echipajelor câștigătoare, acordarea diplomelor și înmânarea premiilor constituie un semn de recunoaștere a abilităților de conducere dar și un motiv în plus pentru a reveni cu forțe proaspete la următoarea ediție. Felicitări tuturor participanților!”, au declarat organizatorii.

Taguri articol
Loading...

1 comentariu

unu 09:08:58 / 26 Mai 2019
of, marketing fara acoperire...

diferntele intre desele articole laudative din ziarele locale si practica, sunt imense, ca de la cer la pamant... la vapor ne ajung asa zisi ofiteri de la umc, oameni care habar nu au de nimic si aici ma refer la teorie, desi dupa 2 voiaje de cadet, trebuie sa se prinda ceva de tine ! in afara de a le lua banii, aprozarul umc , mai face ceva??? caci , chit ca ii iei din gara, sau de la aprozarul lor de hartii colorate, tot aia este...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2376 secunde