Primele două medalii pentru România la CM de lupte Under 23

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
La competiţia care se desfăşoară la Bucureşti Primele două medalii pentru România la CM de lupte Under 23
Sport 14 Noiembrie 2018 / 10:46 430 accesări 0 comentarii
Mihai Mihuţ a obţinut bronzul mondial la categoria 63 de kilograme la lupte greco-romane (sursa foto: Facebook Federatia Romana de Lupte (FRL)

Mihai Mihuţ a obţinut bronzul mondial la categoria 63 de kilograme la lupte greco-romane (sursa foto: Facebook Federatia Romana de Lupte (FRL)

Campionatele Mondiale de lupte Under 23 de la Bucureşti au programat marţi primele finale, iar delegaţia României şi-a asigurat și primele medalii. La categoria 63 de kilograme, Mihai Mihuţ a obţinut medalia de bronz la lupte greco-romane, după ce l-a învins în finala mică pe uzbekul Turabek Tirkase, cu scorul de 11-2. În semifinale, Mihuţ a cedat în faţa moldoveanului Alexandru Biciu, scor 3-6. Medalia de aur i-a revenit japonezului Katsuaki Endo, care l-a întrecut în finală pe Biciu, scor 8-0.

A doua medalie este asigurată de Nicu Samuel Ojog, care va disputa, miercuri, finala mare la categoria 82 de kilograme la lupte greco-romane, având medalia de argint în buzunar. Ojog va lupta pentru medalia de aur cu egipteanul Ahmed Hassan Ahmed.

„Bucuresti, Campionatul Mondial de Lupte Seniori U23. Zi fantastica la mondiale! Mihai Mihut - cat. 63 kg obține medalia de bronz la București, în timp ce Nicu Samuel Ojog s-a calificat în finala mare, categoria 82 kg! Felicitări! Hai Romania!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook Federatia Romana de Lupte (FRL).Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2213 secunde