Primii taţi gay din Regatul Unit se despart. Unul dintre ei s-a îndrăgostit de iubitul fiicei

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Primii taţi gay din Regatul Unit se despart. Unul dintre ei s-a îndrăgostit de iubitul fiicei
Externe 18 Noiembrie 2019 / 13:52 774 accesări 1 comentariu
Milionarii Barrie şi Tony Drewitt-Barlow

Milionarii Barrie şi Tony Drewitt-Barlow

Barrie şi Tony Drewitt-Barlow, care au devenit cunoscuţi drept primul cuplu de taţi homosexuali din Marea Britanie, s-au despărţit după o relaţie de 32 de ani, după ce unul dintre ei s-a îndrăgostit de fostul iubit al fiicei, potrivit presei britanice.

Barrie Drewitt-Barlow, în vârstă de 50 de ani, a decis să pună capăt relaţiei de 32 de ani cu soţul său, Tony, în vârstă de 55 de ani, după ce s-a îndrăgostit de Scott Hutchison, în vârstă de 25 de ani.

Barrie şi Tony au fost numiţi primii taţi gay din Marea Britanie după ce, în 1999, au devenit părinţii gemenilor Saffron şi Aspen cu ajutorul unei mame surogat. Cei doi bărbaţi s-au luptat pentru a fi recunoscuţi legal, pe certificatele de naştere, drept părinţii gemenilor. În 2006 au încheiat un parteneriat civil, iar, în 2014, s-au căsătorit legal.

Cei doimai au trei copii, Orlando, în vârstă de 16 ani, şi gemenii Jasper şi Dallas, în vârstă de 9 ani.Saffron pare să fi acceptat situaţia.

În prezent, toţi, inclusiv noul iubit, locuiesc împreună într-o casă din Florida. Barrie a declarat pentru publicaţia britanică The Sun că ar dori să se căsătorească cu Scott.

Scott, care şi-a făcut publică orientarea bisexuală, şi Saffron au vorbit anterior despre posibilitatea de a avea împreună un copil, cu ajutorul unei mame surogat, şi spun că relaţia dintre ei nu a fost niciodată una sexuală.

Barrie şi Tony Drewitt-Barlow au împreună o avere de 40 de milioane de lire sterline (46 de milioane de euro), din diverse afaceri, inclusiv cercetare medicală, şi au case în Essex, Marea Britanie, şi SUA.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1339 secunde