Prinși de polițiștii constănțeni în timp ce vindeau cupru furat

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Prinși de polițiștii constănțeni în timp ce vindeau cupru furat

Eveniment 06 Ianuarie 2023 / 18:58 619 accesări

Urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au identificat 3 bărbați, bănuiți de comiterea faptei. Aceștia au fost reținuți.

Din cercetări a reieșit faptul că, la data de 20 decembrie 2022, bărbații în cauză, cu vârste cuprinse între 26 și 36 de ani, au sustras 2 tamburi cu cablu, în lungime totală de 1600 de metri, din incinta unei societăți comerciale cu sediul în municipiul Constanța.

În urma investigațiilor, la data de 4 ianuarie, polițiștii de la transporturi i-au depistat, în flagrant delict, pe cei 3, în timp ce comercializau o parte din cuprul sustras, rezultat în urma arderii cablurilor.

Prejudiciul a fost recuperat în proporție de aproximativ 30%, fiind predat părții vătămate.

2 dintre bărbați, de 35, respectiv 36 de ani au fost reținuți, pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Cel de-al treilea bărbat, de 26 de ani, s-a sustras cercetărilor, fiind depistat în cursul zilei de ieri, 5 ianuarie, iar în urma administrării probatoriului în cauză, a fost reținut pentru 24 de ore.

Cei 3 au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța și, ulterior, instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile, aceasta fiind admisă.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, precum și al Unității Teritoriale de Analiză a Informației Constanța.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1533 secunde