PROGNOZA METEO: Vremea va fi cu mult mai caldă decât în mod obişnuit

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
PROGNOZA METEO: Vremea va fi cu mult mai caldă decât în mod obişnuit
Vremea 28 Mai 2018 / 21:16 497 accesări 0 comentarii

Meteorologii anunţă că vremea va fi cu mult mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. De vineri, probabilitatea de apariție a ploilor, de scurtă durată, va fi ridicată la început în regiunile vestice, sud-vestice și la munte, apoi și în restul teritoriului.

PROGNOZA METEO MARŢI. Vremea va fi în general frumoasă și se va menține mai caldă decât în mod normal pentru această dată. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 30 de grade, iar cele minime între 8 și 19 grade, ușor mai coborâte în estul Transilvaniei. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, în special, după-amiaza la munte, cu precădere în zona Carpaților Meridionali unde, izolat, se vor semnala averse și descărcări electrice.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în prima parte a intervalului în sud-estul teritoriului, dar de scurtă durată și în timpul ploilor.

La Bucureşti, valorile termice se vor menține mai ridicate decât cele climatologic specifice datei. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 29...30 de grade, iar cea minimă de 13...15 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea va fi cu mult mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în zonele deluroase și montane, precum și în regiunile sudice, unde după-amiaza și seara, izolat se vor semnala averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab până la moderat, cu ușoare intensificări în sudul Banatului și în zona litoralului, dar de scurtă durată și asociate ploilor.

Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 31 de grade, iar cele minime între 9 și 18 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei, spre 4 grade.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.1652 secunde