Promite Wi-Fi, că nu-l doare gura în an electoral

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Să se dea internet, să ajungă la toată lumea!

Promite Wi-Fi, că nu-l doare gura în an electoral

Politică 14 Aprilie 2016 / 16:03 318 accesări
Deputatul Mihai Sturzu s-a gândit să ne ofere ceva ce deja există - acces la Wi-Fi

Deputatul Mihai Sturzu s-a gândit să ne ofere ceva ce deja există - acces la Wi-Fi

În România, țară care oferă pe fond una dintre cele mai bune conexiuni la internet din lume, avem parlamentari, cum ar fi deputatul Mihai Sturzu, care în mijlocul anului electoral propun legi care să oblige autoritățile locale, operatorii de telefonie, pe cei de transport în comun, deținătorii de terase și restaurante, dar și hotelierii să ofere gratuit rețele de internet Wi-Fi. Oau! Cine aude pentru prima dată o atare propunere ar trebui să-și facă seppuku pentru că nu i-a venit ideea înaintea lui Sturzu... Asta era marea problemă a României!

Lăsând gluma la o parte, dacă mai cobora din când în când printre noi, muritorii, deputatul ar fi aflat că orice hotelier sau patron de restaurant care se respectă oferă de ani buni această facilitate. La naiba, autobuzele RATC Constanța livrează Wi-Fi de vreo doi ani. Nu mai vorbim despre numeroase primării din județul nostru. Să îi spunem domnului Mihai (Polichinelle) Sturzu un "secret"? Și Primăria Siliștea, aflată la 40 km de Constanța oferă Wi-Fi gratuit. La Peștera, de exemplu, nu-s toate străzile asfaltate, dar sătenii au servicii de internet ultimul răcnet. Plus un parc Wi-Fi.

Mai avem exemple și din țară. Mai știți cazul comunei Bogata din Târgu Mureș, care a fost confundată pe rețelele de socializare de rapperul american Snoop Dog cu Bogota (Columbia)? Cu ajutorul Wi-Fi-ului au aflat sătenii de încurcătură. De atunci îl așteaptă pe Snoop pentru un concert.

În loc de concluzie, îl rugăm pe Polichinelle de România să se apuce de legi serioase. Și să lase internetul în pace, că el se extinde singur, și fără ajutorul politicienilor.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.19 secunde