PSD a dat în judecată entităţi care au înregistrat domeniul vioricadancila.ro

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Furt de identitate PSD a dat în judecată entităţi care au înregistrat domeniul vioricadancila.ro
Politică, Justiție 22 Septembrie 2019 / 09:27 536 accesări 1 comentariu

PSD şi liderul partidului, Viorica Dăncilă, au dat în judecată furnizorul de găzduire a domeniilor de internet Romarg şi Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare în Informatică-ICI Bucureşti pentru domeniul www.vioricadancila.ro. Procesul vizează "proprietate intelectuală".

Un proces intentat de PSD şi liderul acestuia, Viorica Dăncilă, a fost deschis pe 2 septembrie la Tribunalul Bucureşti împotriva furnizorului de găzduire a domeniilor de internet Romarg SRL şi Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare în Informatică - ICI Bucureşti, potrivit portalului instanţelor de judecată. Procesul vizează "proprietate intelectuală", mai arată portalul. Domeniul vioricadancila.ro a fost înregistrat pe 7 iunie.

În acelaşi timp, în registrul de domenii RoTLD, domeniul "vioricadancila.ro" este blocat şi supus unui proces de judecată înregistrat cu numărul de dosar aflat la instanţa Tribunalului Bucureşti. Proprietarul domeniului, înregistrat la Romarg SRL, este persoană fizică. Primul termen dat de judecători pentru proces este în data de 9 octombrie.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1809 secunde