Regulament şcolar nou! Modificări importante pentru elevi după vacanţă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Regulament şcolar nou! Modificări importante pentru elevi după vacanţă
Educație 10 Ianuarie 2018 / 11:25 10960 accesări 7 comentarii

Regulamentul şcolar se schimbă după vacanța de iarnă. Astfel, elevii nu vor mai avea acces la telefoanele mobile pe durata cursurilor. În plus, aparatele trebuie depozitate în locuri special amenajate şi setate pe modul silenţios, astfel încât să nu deranjeze ora. Efectuarea serviciului pe școală de către elevi, folosirea notelor că mijloc de coerciție și sancționarea elevilor care nu poartă uniformă unității vor fi interzise de-acum încolo, potrivit noului Regulament-cadru de organizare și funcționare a unităților de învățământ preuniversitar (ROFUIP), aprobat pe 8 ianuarie de către ministrul Educației și anunțat pe Facebook, marți seară, de către Liviu Pop.

De asemenea, fumatul este strict interzis în şcoli, frauda la evaluări se sancţionează cu nota 1 sau "insuficient", este interzisă orice strângere de fonduri, iar părinţii sau tutorii care nu asigură şcolarizarea elevilor riscă amenzi de până la 1000 de lei.

Taguri articol
loading...

7 comentarii

HA HA HA 13:56:12 / 10 Ianuarie 2018
este interzisă orice strângere de fonduri

este interzisă orice strângere de fonduri

Popescu 2 17:14:00 / 10 Ianuarie 2018
Intrebare

Aceste aberatii au fost propuse de catre consilierul personal al ministrului pe numele de Popescu Raducu prof. de limba gimnastica??? Vai de noi!

LUCICA 22:27:20 / 10 Ianuarie 2018
Vino alaturi de campioni

Vino alaturi de campioni si nu vei regreta.Promovam cel mai uimitor subiect de film de pe planeta.Avem planuri mari de dezvoltare.Bani cu un film.HOLLYWOOD are nevoie de o poveste..Un produs de exceptie, in totalitate romanesc isi cauta colaboratorii.Propunerea se adreseaza persoanelor care au acces la internet,sint hotarite si perseverente,le place sa citeasca si care doresc o sursa de suplimentara de cistig .Cine stie?Poate ca te afli printre ei.Dezcopera.Info: lucicamiron12@gmail.com

Andrei 14:58:06 / 11 Ianuarie 2018
Lic de marina

Atentie la manevrele Isj Cta ,Primăria cta. care vor sa desființeze lic de Marin a,liceu care are p600 elevi si sa facă pe Locația din poarta 6 un liceu militar.

Anonim 20:58:30 / 14 Ianuarie 2018
Fara corectări de medie?!

Fara corectări de medie? Serios?! Bataie de joc la subiectul acesta, parerea mea! Nu credeti ca unii copii se streseaza ca le iese media nu stiu cat? Nu dorm nopti si devin violenti din cauza supararii.

gica 20:06:05 / 15 Ianuarie 2018
Regulile

Regulile astea nu v-or schimba prea multe... Adica, va fi cam la fel...

LICA 20:27:41 / 16 Ianuarie 2018
uniforma scolara

lasa ti copiii sa faca parada modei la scoala ?cei saraci ce vor zice ?De o uniforma se gasesc bani dar de toalete se pot apropia ,rusine

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2364 secunde