Rigobert Song a suferit un accident vascular cerebral și este în comă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Rigobert Song a suferit un accident vascular cerebral și este în comă

Sport 03 Octombrie 2016 / 15:59 565 accesări
Rigobert Song se luptă pentru viața sa într-un spital din Yaounde

Rigobert Song se luptă pentru viața sa într-un spital din Yaounde

Fostul internaţional camerunez Rigobert Song, în vârstă de 40 de ani, a suferit duminică un accident vascular cerebral. Song se afla în locuinţa sa din Yaounde în momentul accidentului şi a fost transportat imediat la un spital din capitala Camerunului, iar conform relatărilor oferite de către jurnaliştii camerunezi, acesta se află în comă.

Imediat după aflarea veştii, mai multe personaje din lumea fotbalistică au transmis mesaje de încurajare pentru camerunez. Starea lui Song a suscitat multă îngrijorare în Camerun, unde chiar şi câțiva miniştri s-au dus la spitalul din Yaounde pentru a-l vedea pe fostul fotbalist. Preşedintele Camerunului, Paul Biya, a cerut să se facă totul pentru salvarea fostului căpitan al naţionalei. În cazul în care starea de sănătate îi va permite, Rigobert Song va fi dus cât mai curând la un spital din Franţa.

Song a jucat pentru naţionala Camerunului în perioada 1993-2010 şi a acumulat 137 de meciuri (record pentru selecționata „Leilor Neîmblânziți”) şi patru goluri, participând la patru turnee finale de Campionat Mondial. Fostul internaţional este unul dintre cei doar doi jucători care au fost eliminați la două Campionate Mondiale consecutive, celălalt fiind francezul Zinedine Zidane. În carieră, Song a jucat la cluburile Metz, Salernitana, FC Liverpool, West Ham United, FC Koln, Lens, Galatasaray şi Trabzonspor. Şi-a anunţat retragerea din activitate în 2010, după CM din Africa de Sud, la vârsta de 34 de ani.12
Pagina a fost generata in 0.1749 secunde