România a învins de două ori Bulgaria, la fotbal pe plajă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
În două meciuri de verificare România a învins de două ori Bulgaria, la fotbal pe plajă
Sport 20 August 2018 / 15:18 288 accesări 0 comentarii
România are șansa de a evolua din nou în elita fotbalului pe plajă (sursa foto: www.frf.ro)

România are șansa de a evolua din nou în elita fotbalului pe plajă (sursa foto: www.frf.ro)

Reprezentativa de fotbal pe plajă a României a efectuat, în perioada 10-19 august, un cantonament la Eforie Nord, în vederea participării la turneul de promovare/menținere în Divizia A, programat în perioada 6-9 septembrie, în Italia (Sardinia). La finalul acestui stagiu de pregătire, tricolorii antrenați de Marian Măciucă au susținut pe terenul special amenajat pe plaja „Belona” și două partide de verificare în compania Bulgariei, ambele fiind câștigate de formația noastră. Sâmbătă, în primul joc, România s-a impus cu scorul de 5-3, prin golurile înscrise de Marian Măciucă, de trei ori, Emil Vîrtan și Ionuț Florea, iar duminică, în al doilea meci, tricolorii i-au depășit pe vecinii de la sud de Dunăre cu scorul de 5-4 în fața vecinilor de la sud de Dunăre, golurile fiind marcate de Ionuț Florea, de două ori, Alin Bugălă, Emil Vîrtan și Dimov (autogol).

Selecționerul-jucător Marian Măciucă (Farul Constanța) a folosit următorii jucători: Andrei Neag (FC Valencia) și Valentin Dumitrică (CS Medgidia) - portari, Iulian Răvoiu și Ionuț Florea (ambii CS Medgidia), Daniel Zaharia și Gheorghe Andrescu (ambii Axiopolis Cernavodă), Adrian Tănase (CS Farul Tuzla), Alin Bugălă și Emil Vîrtan (ambii West Deva).

În perioada 6-9 septembrie, în Italia, națională de fotbal pe plajă a României va lupta pentru promovarea în Divizia A din Liga Europeană, urmând să înfrunte învingătoarele din celelalte trei grupe ale Diviziei B, cele mai bune trei ocupante ale locurilor secunde și cea mai slabă echipă din Divizia A.

Taguri articol


Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2653 secunde