România, la Târgul Internațional de Turism din Israel

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
România, la Târgul Internațional de Turism din Israel
Turism 06 Februarie 2018 / 16:44 508 accesări 0 comentarii

Ministerul Turismului participă, în perioada 6-7 februarie 2018, la „Târgul Internațional de Turism pentru Piața Mediteraneeană”, din Tel Aviv. Doamna secretar de stat Cristina Ionela Tărteață este prezentă la acest eveniment important pentru promovarea României ca destinație turistică la nivel internațional. La ediția din acest an, 25 de companii românești, consilii județene și asociații de promovare vor fi prezente la standul României. Meșteri populari, precum Daniel Leș, olar, și Florin Cramariuc, meșter în lemn, vor aduce un plus de autenticitate standului. Scopul evenimentului este de a prezenta potențialul turistic al României și de a spori, astfel, numărul celor interesați atât de turismul tradițional de relaxare, cât și de alte produse turistice, precum turismul de aventură, balnear, medical sau cultural. România s-a bucurat în ultimii ani de o atenție deosebită în rândul publicului grație destinațiilor variate și ofertante din punct de vedere turistic, precum Transilvania, Bucovina, Banat, București, Delta Dunării și litoralul Mării Negre.

Piața israeliană este una deosebit de importantă pentru România. În anul 2017, Israel s-a situat pe locul al doilea, după Germania, în rândul țărilor din care au venit cei mai mulți turiști în țara noastră. Târgul Internațional de Turism de la Tel Aviv se desfășoară pe o suprafață totală de 4.700 de metri pătrați. Standul României a fost amenajat pe o suprafață de 100 de metri pătrați.

Loading...
loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2581 secunde