România nu va fi cap de serie la tragerea la sorţi din FED Cup

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Tenis de câmp

România nu va fi cap de serie la tragerea la sorţi din FED Cup

Sport 10 Iulie 2018 / 13:29 390 accesări

Federaţia Internaţională de Tenis a anunţat lista capilor de serie pentru tragerea la sorţi a ediţiei din 2019 a FED Cup, competiţie în care România a promovat în prima Grupă Mondială, după victoriile cu Elveţia şi Canada. Din păcate, reprezentativa ţării noastre nu va fi cap de serie la tragerea la sorţi care programată la 24 iulie, de la ora 12.00, la Londra. Echipele din Cehia, SUA, Belarus şi Franţa au fost desemnate capi de serie şi sunt posibilele adversare ale României în primul tur. Australia, Belgia şi Germania sunt celelalte formaţii din prima grupă mondială a FED Cup. Echipa noastră se bazează pe jucătoare de top din circuitul WTA, Simona Halep, Mihaela Buzărnescu, Irina Begu, Sorana Cîrstea şi Ana Bogdan, iar speranţele într-o evoluţie cât mai bună sunt foarte mari.

În meciul de baraj pentru prezenţa în prima Grupă Mondială, România a învins Elveţia, la Cluj-Napoca, la 21 şi 22 aprilie, cu scorul de 3-1. În ierarhia FED Cup anunţată în luna aprilie, România se afla pe locul 8.

Capii de serie pentru Grupa Mondială II vor fi Elveţia, Olanda, Slovacia şi Japonia. Celelalte echipe sunt Canada, Italia, Letonia şi Spania.

Finala ediţiei din acest an a FED Cup se va disputa între Cehia şi Statelor Unite ale Americii, la 10 şi 11 noiembrie, la Praga.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.3115 secunde