România, şase medalii la Campionatele Balcanice de tenis de masă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
România, şase medalii la Campionatele Balcanice de tenis de masă
Sport 05 August 2019 / 09:01 224 accesări 1 comentariu
Podiumul probei de simplu feminin (Sursa foto: Facebook Tenis de Masa pentru Viitor - Constanta)

Podiumul probei de simplu feminin (Sursa foto: Facebook Tenis de Masa pentru Viitor - Constanta)

În perioada 31 iulie - 4 august, la Podgorica, in Muntenegru, s-a desfăşurat a 45-a ediţie a Campionatelor Balcanice de tenis de masă rezervate senioarelor şi seniorilor. În întrecerea feminină, sportivele antrenate de constănţeanca Liliana Sebe au obţinut următoarele rezultate: locul 2 la echipe (Alina şi Elena Zaharia - ambele de la CS Farul Constanţa, Tania Plăian - CSM Bistriţa), locul 2 la simplu - Tania Plăian, locul 3 la simplu - Elena Zaharia, locul 3 la dublu - Alina Zaharia.

La simplu masculin, Alexandru Manole (CS Pristavu Câmpulung) a ocupat locul al treilea. La dublu mixt, perechea formată din Alina Zaharia şi Alexandru Manole s-a clasat pe locul secund.

Loading...

1 comentariu

PSDist 10:31:03 / 05 August 2019
Telegraf

Sunteti siguri ca PODGORICA este in Muntenegru pentru ca doamna VIORICA DANCILA spunea altceva si doar nu o sa stiti voi niste ziaristi mai bine decat doamna primministru.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1946 secunde