Ryanair și Wizz Air nu mai au voie să perceapă taxe pentru bagajele de mână

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Ryanair și Wizz Air nu mai au voie să perceapă taxe pentru bagajele de mână
Turism 01 Noiembrie 2018 / 17:27 2086 accesări 0 comentarii

Consiliul Concurenței din Italia a anunțat miercuri că suspendă provizoriu noua politică a bagajelor de mână la Ryanair (RYA.I) și Wizz Air (WIZZ.L), care urma să intre în vigoare pe 1 noiembrie 2018. În conformitate cu noua politică, este posibil să se transporte gratuit doar un bagaj mic, care să fie plasat exclusiv în spațiul de sub scaunul din față, în timp ce pentru bagajele de mână (clasicul troler) este necesară o suprataxă, care totuși reprezintă o taxă necontingentă și previzibilă pentru pasager. Aceasta ar trebui să fie inclusă în tariful standard.

În consecință, solicitarea unei taxe pentru un element esențial al contractului de transport aerian, cum ar fi bagajele de mână, oferă o perspectivă falsă asupra prețului real al biletului și împiedică compararea cu tarifele celorlalte companii, înșelând consumatorul, potrivitairlinestravel.ro. Prin urmare, Ryanair și Wizz Air vor trebui să suspende temporar toate activitățile care vizează solicitarea unei taxe suplimentare – în raport cu tariful standard – pentru transportul “bagajelor de mână mari”.

Taguri articol
companiiwizzairRyanairtarifulStandardbagajeleraport
Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1988 secunde