S. Strutinsky, inculpat alături de R. Mazăre, cere ca instanța să lămurească implicarea SRI în dosarul Polaris

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
S. Strutinsky, inculpat alături de R. Mazăre, cere ca instanța să lămurească implicarea SRI în dosarul Polaris
Justiție 13 Aprilie 2018 / 12:23 393 accesări 1 comentariu

La termenul de vineri de la instanţa supremă, în dosarul Polaris, în care fostul edil Radu Mazăre este acuzat de fapte de corupţie, omul de afaceri Sorin Strutinsky, inculpat şi el în dosar, a cerut instanţei să solicite DNA lămuriri privind implicarea SRI în această cauză.

Apărătorul lui Sorin Strutinsky a cerut, vineri, magistraţilor Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) să solicite Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) - structura centrală să emită lămuriri privind implicarea Serviciului Român de Informaţii (SRI) în dosarul Polaris, în care omul de afaceri are calitatea de inculpat.

Cererea a fost lansată în contextul desecretizării protocolului încheiat în 2009 între Ministerul Public şi Serviciul Român de Informaţii.

În acest dosar, fostul edil Radu Mazăre are calitatea de inculpat, însă la acest termen a fost reprezentat de avocat, întrucât acesta încă se află în Madagascar.

Instanţa a stabilit un nou termen pentru discutarea acestei cereri pe 11 mai, când va fi discutat şi raportul expertului.

Loading...
loading...

1 comentariu

gigel 16:40:53 / 13 Aprilie 2018
Aceleasi..

............................

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2083 secunde