S-a inaugurat, oficial, noul sediu al Serviciului de Permise!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Schimbare plină de avantaje S-a inaugurat, oficial, noul sediu al Serviciului de Permise!
Administrație 10 Ianuarie 2018 / 14:43 1883 accesări 2 comentarii

Noul sediu al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCIV) Constanța de la Pavilionul Expozițional a fost inaugurat în prezența mai multor oficialități. La festivitate au fost prezenți prefectul județului Constanța, Ioan Albu, președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu și secretarului de stat din MAI, Dan Chirica. De altfel, mutarea în sediul nou s-a făcut în urmă cu o săptămână după ce, anul trecut, Consiliul Județean Constanța a adoptat o hotărâre ce presupune cedarea în folosință gratuită a mai multor spații din Pavilion către Prefectură, în subordinea căreia SPCRPCIV. „Mă bucur că, în calitate de președinte al Consiliului Județean Constanța, am putut să contribui la îmbunătățirea serviciilor de înmatriculare/permise pentru locuitorii din Constanța. Felicitări Instituției Prefectului pentru mobilizare în amenajarea, în timp record, a spațiilor puse la dispoziție de către Consililul Județean”, a declarat președintele CJC, Horia Țuțuianu.

DE CE TREBUIA SĂ SE MUTE SERVICIUL DE PERMISE

Pe de-o parte, fostul sediu, aflat pe bd. Mamaia nr. 86A, nu corespundea necesităților instituției, spațiile dedicate lucrului cu publicul fiind reduse, iar cele pentru examinarea teoretică a candidaților fiind inexistente, testările ținându-se în stațiunea Mamaia. În plus, plecările examinatorilor cu aspiranți la statutul de șofer se făceau de pe un teren privat, impropriu, în zona fostei baze ITC. De asemenea, contractul de închiriere a actualului sediu SPCRPCIV a expirat la sfârșitul anului. Iar dacă mai era nevoi ede un argument în plus, trebuie menționat faptul că, pentru sediul vechi, Prefectura plătea o chirie de 24.000 de lei pe lună, lucru care nu mai este necesar în prezent, dat fiind faptul că, noul sediu a fost dat în folosință gratuită. Unul dintre cele mai mari avantaje ale cetățenilor este acela că vor putea să își rezolve toate operațiunile legate de obținerea sau reînnoirea permisului de conducere, precum și de înmatricularea mașinii. Examinările teoretice se țin într-o sală din Pavilion, pentru cele practice se pleacă din parcarea din zonă, iar depunerea și eliberarea de acte se realizează tot la parterul Pavilionului.

loading...

2 comentarii

Maris 21:39:03 / 10 Ianuarie 2018
Trag

Si targurile.. Unde se mai tin ????

1 15:48:38 / 11 Ianuarie 2018
Cautam persoane

Cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa cistige1500 RON ( lei noi ) lunar.Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor.Ne gasiti la adresa de email:lucicamiron12@gmail.com

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2104 secunde