Şase morţi într-un atentat sinucigaş la Kabul

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Şase morţi într-un atentat sinucigaş la Kabul

Externe 25 Decembrie 2017 / 10:06 622 accesări

Şase civili au fost ucişi luni într-un atentat sinucigaş în apropierea biroului serviciilor de informaţii afgane (NDS) de la Kabul, a anunţat un purtător de cuvânt al Ministerului de Interne afgan, relatează AFP. Gruparea jihadistă Statul Islamic a revendicat atentatul comis de un kamikaze, potrivit agenţiei sale de propagandă Amaq, relatează Reuters. Atacul, comis în momentul în care angajaţii soseau la birou, are loc la o săptămână după un asalt împotriva unui centru de antrenament al NDS din capitala afgană. Najib Danish, purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne, a declarat pentru AFP că şase civili care se aflau într-o maşină au fost ucişi de explozie. "Şase persoane au murit şi alte trei au fost rănite", a mai spus el. "Noi nu ştim încă ţinta atacului, însă a avut loc pe drumul principal", a precizat oficialul afgan.

Potrivit unui jurnalist AFP la faţa locului, atacul a avut loc în apropierea intrării principale a unui complex NDS. Forţele de securitate au blocat drumul principal care duce la clădire.

"Potrivit primelor informaţii pe care le avem, o explozie s-a produs în apropierea unui sediu al serviciilor de informaţii din cartierul Shash Darak din Kabul", a declarat mai înainte Nasrat Rahimi, purtătorul de cuvânt al ministrului adjunct de interne afgan

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1899 secunde