Se aglomerează traficul la punctele trecere a frontierei spre România

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Se aglomerează traficul la punctele trecere a frontierei spre România

Social 05 Iunie 2023 / 10:14 695 accesări

Ca urmare a faptului ca minivacanţa de Rusalii se încheie, iar cetăţenii români care s-au aflat în afara graniţelor ţării se întorc acasă,este preconizată o creştere a valorilor de trafic pe sensul de intrare, în principalele puncte de trecere a frontierei, în mod special la graniţa cu Bulgaria şi Ungaria. Astfel, au fost dispuse măsuri pentru suplimentarea arterelor de control până la capacitatea maximă permisă de infrastructura fiecărui punct de trecere, respectiv de suplimentare a personalului.

Tot pentru fluidizarea traficului la granițele României, reprezentanţii Poliției de Frontieră Române menţin permanent legătura cu autorităţile de frontieră din Ungaria si Bulgaria, pentru dispunerea unor măsuri comune astfel incât formalittaile de control să se deruleze cu operativitate.

Pentru evitarea aglomerărilor, Poliţia de Frontieră Română recomandă participanţilor la trafic tranzitarea tuturor punctelor de trecere a frontierei astfel încât să se preîntâmpine apariția aglomerărilor. Reamintim că,la granița cu Ungaria sunt operaționale 12 puncte de trecere a frontierei în regim internaţional pentru persoane, autoturisme şi camioane, iarla granița cu Bulgaria sunt operaţionale 11 puncte de trecere a frontierei.Ştiri recomandate

12