Se resfințește biserica „Sfântul Apostol Andrei“ de la Vadu Oii

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Se resfințește biserica „Sfântul Apostol Andrei“ de la Vadu Oii
Religie 26 Aprilie 2018 / 15:21 616 accesări 1 comentariu

Sfârșitul de săptămână pare a fi încărcat pentru înaltul ierarh tomitan. Astfel, potrivit unei informări de presă, vVineri, 27 aprilie, de la ora 18.00, ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, va oficia Taina Sfântului Maslu la biserica Sfânta Muceniță Filofteia din Constanța (Șoseaua Mangaliei, nr. 80 A, podul Dorally Mall).

Sâmbătă, 28 aprilie, începând cu ora 7.30, ierarhul va resfinți biserica Sfântul Apostol Andrei din localitatea Vadu Oii, slujba fiind urmată de oficierea Sfintei Liturghii. „După un an de zile de lucrări de amenajări exterioare și interioare la parohia din localitate, credincioșii din Vadu Oii vor primi binecuvântare arhierească pentru jertfa adusă în locașul sfânt. Piatra de temelie a bisericii a fost pusă în anul 2004“, se arată în comunicatul Arhiepiscopiei Tomisului.

Duminică, 29 aprilie, ÎPS Teodosie va răspunde invitației PS Gurie,

Episcopul Devei și Hunedoarei, și va face parte din soborul de arhierei care va oficia slujba de resfințire a bisericii Sfântul Arhidiacon Ștefan din localitatea Maieru (jud. Bistrișa Năsăud), urmată de Sfânta Liturghie.

Din aceeaşi secţiune Ştiri similare
Vezi mai multe ştiri


Pagina a fost generata in 0.1645 secunde