Sentință halucinantă. Ce se întâmplă cu fostul și actualul primar din Kogălniceanu

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Comunicat de presă Sentință halucinantă. Ce se întâmplă cu fostul și actualul primar din Kogălniceanu ALDE Constanța vrea o țară #fără abuzuri!
Politică, Justiție 22 Iunie 2019 / 18:21 1675 accesări 0 comentarii
Senatorul Ion Popa, președintele Filialei ALDE Constanța

Senatorul Ion Popa, președintele Filialei ALDE Constanța

„Așa cum deja se știe, la sfârşitul lunii ianuarie 2015,Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a constatat starea deincompatibilitate în cazul a 14 aleşi locali, printre care se număra şiprimarul comunei Mihail Kogălniceanu din judeţul Constanţa, Belu AncuțaDaniela. Dar instanța s-a pronunțat în favoarea primarului dinMihail Kogălniceanu și a respins recursul declarat de ANI împotrivasentinței civile nr. 1646/9 iunie 2015 a Curții de Apel București -Secția a VIII-a contencios administrativ și fiscal ca nefondat.În dosarul 842/2/2015 Belu Ancuța Daniela, primar PNL estedeclarată compatibilă chiar dacă ea a fost reprezentat legal al S.C.M.K. Pază și Protecție, societate a Consiliului Local MihailKogălniceanu.

În același timp, Mureșan Valer Iosif, fost primar șicandidat ALDE a fost declarat incompatibil în dosarul nr. 653/36/2013pentru faptul că era, ca și Belu Ancuța Daniela, reprezentant legal alS.C. M.K. Pază și Protecție, societate a Consiliului Local MihailKogalniceanu.

Ambele dosare s-au judecat la Înalta Curte de Casație șiJustiție dar au primit rezultate diferite!

Senatorul Ion Popa, președinteleFilialei ALDE Constanța,vorbește despre România abuzurilor, dând exemple reale, exemple caresunt zilele acestea în atenția cetățenilor: <Ceea ce se întâmplă în Mihail Kogălniceanu, Constanța,România este halucinant. Două cazuri identice, aceeași funcție, primar,aceeași speță, aceeași societate a Consiliului Local. ANI constatăaceeași incompatibilitate! Hotărarile instanței, însă, sunt total diferite. Unul condamnat, cealaltă achitată. Consider că este inutilsă precizez că cea achitată este din noul PNL. Avea dreptatesaltimbancul când zbiera "cine nu sare ia condamnare! Nu e bine deloc și, din păcate, e plină țara de nedreptate. Vreau o țară #fără abuzuri!>”Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2035 secunde