Și tu poţi deveni jandarm!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Și tu poţi deveni jandarm!
Educație 24 Iunie 2019 / 11:48 1883 accesări 1 comentariu

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa (IJJC) anunță că selecţionează candidaţi pentru sesiunea de admitere ianuarie 2020, în instituţiile militare de învăţământ postliceal ale Ministerului Afacerilor Interne, după cum urmează:

- Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani, învăţământ de zi: 190 locuri;

- Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni, învăţământ de zi: 170 locuri.

Pentru a putea participa la concursurile de admitere în instituţiile militare de învăţământ, candidaţii trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiţii: Să aibă cetăţenia română şi domiciliul în România; Să cunoască limba română scris şi vorbit; Să aibă capacitate deplină de exerciţiu; Să fie declaraţi „apt” din punct de vedere medical, fizic şi psihologic (verificările privind starea de sănătate medicală, fizică şi psihologică sunt efectuate de structurile de specialitate ale Ministerului Afacerilor Interne); Să aibă vârsta cuprinsă între 18 - 27 de ani împliniţi în anul participării la concurs; Să fie absolvenţi de liceu cu diplomă de bacalaureat; Să aibă un comportament corespunzător cerinţelor de conduită admise şi practicate în societate; Să nu aibă antecedente penale, cu excepţia situaţiei în care a intervenit reabilitarea; Să nu fie în curs de urmărire penală ori de judecată pentru săvârşirea de infracţiuni; Să nu fi fost destituiţi dintr-o funcţie publică sau să nu le fi încetat contractul individual de muncă pentru motive disciplinare în ultimii 7 ani; Să fi obţinut la purtare media minimum 9.00 în perioada studiilor liceale, cu excepția candidaților care au absolvit instituții de învățământ de nivel liceal în state membre ale UE în care nu se evaluează purtarea elevului; Să nu fi fost exmatriculaţi pentru abateri disciplinare dintr-o instituţie de învăţământ; Să nu aibă tatuaje neacoperite de vestimentaţie, în ţinuta de vară (verificarea punctului m. se realizează cu ocazia examinării medicale).

Cererile de înscriere pentru admiterea la instituţiile militare de învăţământ postliceal ale MAI, se depun la sediul IJJC până la data de 15 noiembrie 2019.

Calendarele de desfăşurare ale concursurilor de admitere sunt stabilite de către unităţile de învăţământ şi afişate pe site-urile acestora.

Informaţii suplimentare despre înscriere se pot obţine de la Serviciul Resurse Umane din cadrul IJJC, cu sediul în municipiul Constanţa, str. Mircea cel Bătrân, nr. 108, tel. 0241/618969 int. 24557 sau prin consultarea site-ului unităţii: www.jandarmeriaconstanta.ro la secțiunea Anunțuri.

Loading...

1 comentariu

Pavel 15:24:28 / 24 Iunie 2019
Succes celor sanatosi la cap!

Mare atentie la profilul psihologic si stabilitatea psihica. Jandarmii pot fi extraordinar de folositori,lucru dovedit de multi dintre ei dar unii pot devein usor nemernici periculosi,brute inhumane care sub acoperirea uniformei pot face lucruri groaznice.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2097 secunde