Şi-a eviscerat fratele şi l-a abandonat în agonie!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Şi-a eviscerat fratele şi l-a abandonat în agonie!

Eveniment 13 Iulie 2018 / 17:09 1658 accesări
Adrian Roman

Adrian Roman

Pare un caz despre care citim în cărţile poliţiste cu crime sângeroase, dar este o poveste reală, care a avut loc în România zilelor noastre, în judeţul Iaşi, comuna Balş. Personajele sunt: doi fraţi - Adrian Roman şi Vasile, o mamă - Zenovia Tapoi şi o tragedie din trecut. Fratele mai mare este protagonistul cumplitului gest: el i-a tăiat stomacul fratelui mai mic pe care l-a abandonat în agonie. Cu ultimele puteri, omul și-a sunat mama și a fost transportat de urgență la spital. Cel care a fost la un pas de a-și ucide fratele a fost reținut de polițiști. Ar exista şi un fel de explicaţie pentru acest gest incredibil: Acum un an, bărbatul şi-a descoperit fiica spânzurată la marginea unei păduri. De atunci, comportamentul său s-a schimbat radical: „a înnebunit… nu mai e om”.

Întâmplarea incredibilă a avut loc luni noaptea, scrie bzi.ro. Adrian Roman, un bărbat în vârstă de 36 de ani, și-a eviscerat fratele mai mic. După atac, acesta s-a făcut nevăzut. Grav rănit, Vasile a reușit, cu ultimele forțe, să-și sune mama. „El m-a sunat și mi-a spus că l-a tăiat fratele lui.Am venit repede acasă și l-am găsit pe pat cu mațele pe afară. Deja își pierdea cunostința, l-am stropit cu apă pe față, i-am făcut aer… Am sunat la salvare și au venit și l-au luat. Nu știu de la ce s-au certat, nu știu nimic. Oricum, de când fata lui, adică nepoata mea, a fost găsită spânzurată, a înnebunit… nu mai e om”, a mărturisit Zenovia Tapoi, mama bărbatului care și-a înjunghiat fratele, citată de evz.ro.

Bărbatul, în vârstă de 33 de ani, a fost transportat în stare gravă la spital. A fost supus unei intervenții chirurgicale, iar medicii spun că starea lui de sănătate este bună. Între timp, fratele său a fost prins de polițiști și este anchetat pentru tentativă de omor.

În mai 2017, atacatorul a suferit o pierdere imensă. Acesta și-a găsit fiica spânzurată la marginea unei păduri. Din spusele rudelor, bărbatul și-ar fi schimbat radical comportamentul după moartea violentă a fetei de 14 ani. „Am vrut să-l duc la spital, dar nu a vrut. A fost de vreo două ori la psiholog, dar atât…”, a menționat Zenovia Tapoi.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1775 secunde