Sindicatele din Armată și Poliție o susțin pe Dăncilă la prezidențiale

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Comunicat de presă al Uniunii Militarilor si Polițiștilor „Mihai Viteazul“ Sindicatele din Armată și Poliție o susțin pe Dăncilă la prezidențiale
Politică 22 Noiembrie 2019 / 19:19 704 accesări 4 comentarii

<<Uniunea Militarilor și Polițiștilor „Mihai Viteazul“sprijină alegerea Vioricăi Dăncilă ca președinte al României.

Membrii UMPMV și Sindicatele din Armată și Poliție care au aderat la Uniune vor susține duminică, 24 noiembrie, candidatul PSD, Viorica Dăncilă, pentru cea mai înaltă funcție în stat.

Decizia a fost luată în urma întâlnirii conducerii Uniunii cu președintele PSD, Viorica Dăncilă, întâlnire încheiată cu semnarea, în data de 14.11.2019, a unui Protocol de colaborare.

Potrivit Protocolului, PSD va continua să apere, împreună cu Uniunea Militarilor și Polițiștilor “Mihai Viteazul” demnitatea și drepturile militarilor si polițiștilor, activi și rezerviști, din toate instituțiile din domeniul apărare, ordine publică și siguranță națională.

Protocolul subliniază faptul că președintele PSD, doamna Viorica Dăncilă, nu consideră pensiile militare ca fiind pensii speciale, ci ocupaționale. Partidul Social Democrat nu va accepta ca pensiile acestei categorii de personal să fie tăiate prin modificări legislative.

De asemenea, PSD s-a angajat să susțină în Parlament revenirea la prevederile inițiale ale Legii 223/2015, promovată și susținută de generalul Gabriel Oprea, în calitate de vicepremier pentru securitate națională, asumată de PSD, votată de Parlament și promulgată de președinte.>>

Loading...

4 comentarii

VASILE 09:44:48 / 23 Noiembrie 2019
POLITICA

SUNT FOARTE BUCUROS ! MAI SUNT ROMANI CARE GANDESC CU CAPUL ! BRAVO LOR .

Sumer 13:05:05 / 23 Noiembrie 2019
Pt.Vasile

Romani aia despre care spui tu ca gandesc,gandesc pentru ei ma nu pentru ROMANIA,le este frica de taierea pensiilor speciale pentru ca asa au spus liberali pensie sa se dea dupa contributia fiecarui om la bugetul de pensii,sa fie si speciali dar cazuri rare ca pe timpul lui Ceausescu nu ca in ziua de azi,mai pune si ca jigodiile astea stiu ca incadrarea munci lor care le permite sa iasa la 45 de ani la pensie este ilogica si este un abuz.

Ion 22:28:30 / 23 Noiembrie 2019
Pentru okila

De ce nu iesi in strada sa protestezi pentru desfiintarea militarilor si politiei ca sunt trantori si sa va apere popa care au salarii mai marii decat politistii si militarii care fie vremea cat de buna ei trebui sa fie la datorie, iar tu vrei sa nu iasa la 50 de ani la pensie cum o sa alerge dupa hotii cand are 54 de ani

V.Dancila 13:10:58 / 24 Noiembrie 2019
Pt.Ion

Ma baiatule OKILA a spus ca raportat la munca pe care o depun militieni si cei din armata au salarii prea mari si alora care nu le convin reducerile de salarii (care ar fi normale)pot sa isi caute alt loc de munca pentru ca in fiecare an cand se fac angajari sunt 20 de candidati pentru un post ,cu dosare verificate si admisi pentru concurs. Si desspre varsta de pensionare este nurmal sa iasa la 62 de ani la pensie pentru ca nu este tot personalul angajat pe teren dupa 45 de ani se pot retrage intr-un birou si ofiteri superiori adica aia care iau decizii nu fug ei sa prinda hoti sau poate asa ai vazut tu Maiori sau Colonei care fug dupa hoti de buzunare. Si eu sunt proasta dar cand vad unu mai prost decat mine imi creste inima de bucurie.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.178 secunde