Sindicatele din Armată și Poliție o susțin pe Dăncilă la prezidențiale

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Comunicat de presă al Uniunii Militarilor si Polițiștilor „Mihai Viteazul“ Sindicatele din Armată și Poliție o susțin pe Dăncilă la prezidențiale
Politică 22 Noiembrie 2019 / 19:19 961 accesări 4 comentarii

<<Uniunea Militarilor și Polițiștilor „Mihai Viteazul“sprijină alegerea Vioricăi Dăncilă ca președinte al României.

Membrii UMPMV și Sindicatele din Armată și Poliție care au aderat la Uniune vor susține duminică, 24 noiembrie, candidatul PSD, Viorica Dăncilă, pentru cea mai înaltă funcție în stat.

Decizia a fost luată în urma întâlnirii conducerii Uniunii cu președintele PSD, Viorica Dăncilă, întâlnire încheiată cu semnarea, în data de 14.11.2019, a unui Protocol de colaborare.

Potrivit Protocolului, PSD va continua să apere, împreună cu Uniunea Militarilor și Polițiștilor “Mihai Viteazul” demnitatea și drepturile militarilor si polițiștilor, activi și rezerviști, din toate instituțiile din domeniul apărare, ordine publică și siguranță națională.

Protocolul subliniază faptul că președintele PSD, doamna Viorica Dăncilă, nu consideră pensiile militare ca fiind pensii speciale, ci ocupaționale. Partidul Social Democrat nu va accepta ca pensiile acestei categorii de personal să fie tăiate prin modificări legislative.

De asemenea, PSD s-a angajat să susțină în Parlament revenirea la prevederile inițiale ale Legii 223/2015, promovată și susținută de generalul Gabriel Oprea, în calitate de vicepremier pentru securitate națională, asumată de PSD, votată de Parlament și promulgată de președinte.>>Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2199 secunde