Şoc în lumea civilizată! Premiat cu Nobel pentru Pace, a murit ucis de sistem!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Şoc în lumea civilizată! Premiat cu Nobel pentru Pace, a murit ucis de sistem!
Externe 13 Iulie 2017 / 16:56 1077 accesări 2 comentarii

În ciuda presiunilor exercitate de statele Uniunii Europene, de Statele Unite ale Americii şi de toţi laureaţii Nobel din lume pentru ca disidentul chinez Liu Xiaobo, laureat al Premiului Nobel pentru Pace în 2010, să poată pleca în străinătate, unde să fie tratat de cancer la ficat, nimic nu s-a întâmplat. Beijingul a rămas surd la cererile tuturor acestora, iar astăzi, joi, 13 iulie 2017, Liu Xiaobo s-a stins din viaţă. Miercuri, spitalul în care Liu Xiaobo era internat a anunţat că acesta a suferit o insuficienţă respiratorie şi este „pe moarte”.Familia disidentului a fost informată cu privire la starea lui de sănătate, dar a refuzat intubarea şi trecerea lui pe respiraţie artificială, au susţinut reprezentanţi ai spitalului.

Reamintim că opozantul de 61 de ani a fost eliberat condiţionat şi spitalizat după ce a fost diagnosticat în mai cu un cancer de ficat în fază terminală. Înainte de aceasta, el a stat opt ani în detenţie, condamnat pentru „subversiune”.Beijingul s-a opus plecării sale în străinătate pentru tratament şi a afirmat că starea lui interzice orice deplasare, contrar a ceea ce spuseseră doi medici occidentali care au primit permisiunea de a-l vizita.

Liu Xiaobo este primul laureat al Premiului Nobel pentru Pace care moare privat de libertate, după pacifistul german Carl von Ossietzky, decedat în 1938 într-un spital, în timp ce era închis de nazişti.

Citește și:

Soarta laureatului Nobel bolnav de cancer, încă incertă! Beijingul nu-l lasă să plece

Berlinul vrea să-l „extragă“ diplomatic pe disidentul chinez Liu Xiaobo, grav bolnav

Un laureat al Premiului Nobel este condamnat la moarte dacă nu se poate trata în străinătate. 154 de alţi laureați au semnat o petiție

Cancerul în stadiu terminal l-a eliberat din închisoare pe un laureat al Premiului Nobel pentru Pace

2 comentarii

Cristian 18:41:07 / 13 Iulie 2017
LUCRU LA DOMICILIU!

Anunt lucru pe internet exclusiv: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com

Tomitan 21:00:47 / 13 Iulie 2017
Nema shoc.

Nu-i nici un şoc, este doar Ipocvrizia occidentală înălţată de rang de vîrtute, bre. Ideile CIUCE, ale fraţilor rachetişti maii miititei, ştie de ce.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2218 secunde