Speranțele de la CVM Tomis vor lupta pentru medalii

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Speranțele de la CVM Tomis vor lupta pentru medalii

Sport 21 Martie 2016 / 14:54 2844 accesări
Tinerii voleibaliști antrenați de Constantin Burungiu au ocupat primul loc în turneul de la Buzău

Tinerii voleibaliști antrenați de Constantin Burungiu au ocupat primul loc în turneul de la Buzău

La sfârșitul săptămânii trecute s-au disputat turneele semifinale din cadrul Campionatului Național de volei rezervat speranțelor (jucători născuți în anul 2001 și mai mici). În turneul semifinal II, de la Buzău, formația Club Volei Municipal Tomis Constanța, care își desfășoară activitatea la Tulcea, s-a impus cu scorul de 3:0 în toate partidele disputate, cu CSM A București, CSȘ Buzău și CSM B București. Cel mai dificil meci pentru jucătorii antrenați de Constantin Burungiu a fost cu formația buzoiană, scorul pe seturi fiind edificator - 25:23, 25:17 și 25:23. La turneul final, programat în perioada 4-8 mai, s-a calificat și CSȘ Buzău, iar din celelalte turnee semifinale au făcut pasul în ultimul act echipele CSȘ Nicu Gane Fălticeni, CSȘ Botoșani, CSȘ LAPI Dej, LPS Suceava, CNNT Craiova și CSȘ Caransebeș.

„Ne așteptam la un turneu dificil, dar copiii s-au comportat extraordinar și s-au mobilizat. Sperăm să facem un turneu final cât mai bun și să obținem un rezultat pe măsură”, a declarat antrenorul Constantin Burungiu. În turneul de la Buzău, pentru CVM Tomis au evoluat următorii jucători: Alexandru Zaharia, Cosmin Florea, Alexandru Voicu, Ercan Memet, Silviu Partnoi, Alexandru Moroșan, Dragoș Moroșan, Constantin Petrencu, Andrei Mihalcencu, Teodor Arion, Adrian Ticliceanu și Liviu Grigore.

La sfârșitul acestei săptămâni, la București, în cadrul turneului semifinal al Campionatului Național de minivolei (jucători născuți în anul 2003 și mai mici), CVM Tomis va înfrunta echipele CTF Mihai I București, Dinamo București și CSM B București.

În turneul semifinal al CN rezervat speranțelor, formațiile constănțene CS Volei Top 05 (antrenori Doina și Constantin Ferenți) și CSȘ 1 (antrenori Viorica Lungu și Gheorghe Brînză) au jucat la Târgoviște, însă au ratat calificarea la turneul final. Rezultatele înregistrate - CS Volei Top 05: 0:3 cu CSȘ 5 București, 3:1 cu CSȘ 1, 0:3 cu CSȘ Târgoviște, 0:3 cu CS IOR București și 3:0 cu CSM Ploiești; CSȘ 1: 0:3 cu CSȘ Târgoviște, 1:3 cu CS Volei Top 05, 1:3 cu CS IOR București, 3:1 cu CSM Ploiești și 0:3 cu CSȘ 5 București.

Citește și:

Speranțele de la CVM Tomis Constanța s-au calificat la turneul semifinal12
Pagina a fost generata in 0.2535 secunde