SSC Farul - Pescărușul Sarichioi, duel pentru un loc în Liga a 3-a

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
La 10 iunie și 17 iunie

SSC Farul - Pescărușul Sarichioi, duel pentru un loc în Liga a 3-a

Sport 12 Iunie 2017 / 15:49 1039 accesări
Pescărușul Sarichioi este campioana Ligii a IV-a din județul Tulcea

Pescărușul Sarichioi este campioana Ligii a IV-a din județul Tulcea

Pe stadionul „Delta” din Tulcea s-a decis, duminică seară, campioana Ligii a IV-a din județul Tulcea, formație care a devenit adversara echipei SSC Farul Constanța în barajul de promovare în Liga a 3-a la fotbal. Finala județeană, dintre AS Pescărușul Sarichioi și AS Delta Stars, s-a încheiat cu scorul de 6-2 (3-1) în favoarea primei echipe. Au marcat Vasile Alexe (min. 13), Ștefan Ciobanu (min. 24 și 58), Adrian Grigoraș (min. 36 și 87) și Marian Bravu (min. 78), respectiv Gabriel Paraschiv (min. 4) și Ștefan Nane (min.53). La meci au asistat aproape 2.500 de spectatori.

La echipa din Sarichioi, antrenată de Marian Costache, evoluează și câțiva foști jucători la formații constănțene, cum ar fi atacanții Ștefan Ciobanu (căpitanul echipei) și Emil Nanu, portarul Erwin Geomadin, fundașul Valentin Drăgoi sau mijlocașul Cristian Coconașu, dar și veteranul Sorin Țeican (44 de ani), care a intrat pe teren în minutul 50.

La cererea Asociației Județene de Fotbal Tulcea, brigada de arbitri care a oficiat la finală a fost desemnată de Asociația Județeană de Fotbal Constanța și a fost formată din Ionel Nae (la centru), Silviu Brîndușă și Marian Carson. Ioan Gheorghică, președintele Comisiei de Arbitri din cadrul AJF Constanța, a fost și observator al partidei pentru partea de arbitraj. „A fost un meci destul de frumos, iar Pescărușul Sarichioi este o echipă bună. I-am mai văzut acum câteva luni la un meci și pot spune că au progresat de atunci. Arbitrajul a fost OK, arbitrii au fost și felicitați de cei de la AJF Tulcea pentru prestația lor”, a declarat Ioan Gheorghică.

Ionel Nae a fost nevoit să arate două cartonașe roșii formației Delta Stars. La pauză, în timp ce se îndrepta spre vestiar, Andrei Găină l-a înjurat și l-a lovit pe Silviu Brîndușă, jucătorul tulcean fiind nemulțumit de acordarea golului de 2-1, la o fază la care mingea a lovit bara transversală și a revenit în teren. „A fost o fază grea, dar asistentul era foarte bine plasat”, a precizat Ioan Gheorghică. La rândul său, Adrian Vorobev a văzut în minutul 90 al doilea cartonaș galben.

Cele două manșe ale barajului de promovare dintre SSC Farul și Pescărușul sunt programate la datele de 17 iunie, ora 18.00 (turul, la Sarichioi), și 24 iunie, ora 17.30 (returul, la Constanța). Partida retur se va juca ori pe Stadionul „Farul”, dacă acesta va fi apt să găzduiască o partidă atât de importantă, ori pe stadionul de rugby „Mihail Naca”.

CS EFORIE, PRIMA FINALISTĂ DIN CUPA ROMÂNIEI, FAZA PE JUDEȚ

Sâmbătă a avut loc prima semifinală contând pentru faza pe județul Constanța din Cupa României la fotbal, ediția 2017-2018: Sparta Techirghiol - CS Eforie 2-4. A doua semifinală, Viitorul Fântânele - SSC Farul Constanța, a fost amânată pentru 27 iunie, ora 17.30. Finala competiției va avea loc vineri, 30 iunie, de la ora 17.30. Decalajul dintre datele de disputare ale celor două semifinale s-a creat la cererea echipei SSC Farul, care dorește să pregătească optim partidele cu Pescărușul Sarichioi, din 17 și 24 iunie.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2039 secunde