SSC Farul apelează la justiție în privința licitației pentru marca și palmaresul FC Farul

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Plângere penală împotriva a două persoane

SSC Farul apelează la justiție în privința licitației pentru marca și palmaresul FC Farul

Sport 26 Iunie 2018 / 13:56 1411 accesări

Lupta pentru adjudecarea mărcii şi palmaresului Fotbal Club Farul Constanța este departe de a fi încheiată, după ce, în mai multe rânduri, nu s-a întâmplat nimic. Mai mult, suporterii constănțeni s-au declarat nemulțumiți în nenumărate rânduri de modul în care a decurs licitația, fiind schimbe regulamentul de organizare şi desfăşurare a licitaţiei în mod repetat şi nejustificat.

Astăzi, pe pagina de Facebook SSC Farul Constanta a fost postat un comunicat prin care SSC Farul anunță că a formulat împotriva doamnei Corina Curutz şi a d-lui Giani Nedelcu o plângere penală.

„Stimaţi suporteri, dragi constănţeni, după cum ştiţi, astăzi 26.06.2018, este programată o nouă licitaţie publică cu strigare pentru valorificarea mărcii şi palmaresului F.C. Farul, licitaţie la care AM DECIS SĂ NU PARTICIPĂM! Această decizie este fundamentată de faptul că lichidatorul judiciar al F.C. Farul, CC INSOL SPRL, reprezentată de către doamna Corina Curutz a ales, în mod repetat şi nejustificat, să schimbe regulamentul de organizare şi desfăşurare a licitaţiei, într-un mod arbitrar, despre care avem motive întemeiate să-l considerăm tendenţios şi ilegal. Cu alte cuvinte, la fiecare procedură nouă, am fost nevoiţi să achităm taxe de inscriere din ce în ce mai mari, iar ofertele depuse de noi au fost respinse, ceea ce ne determină să credem că se doreşte eliminarea noastră din această cursă. De aceea, astăzi, cu sprijinul departamentului juridic al Asociaţiei am formulat împotriva doamnei Corina Curutz şi a d-lui Giani Nedelcu o plângere penală, prin intermediul căreia am solicitat organelor competente analiza modului în care au fost organizate până în prezent aceste licitaţii, precum şi a modului în care au fost respectate cerinţele legale în vigoare. Reiterăm faptul că rămânem principalii interesaţi de dobândirea însemnelor identitare ale F.C. Farul, dar cu respectarea tuturor prevederilor legale! Împreună ducem mai departe spiritul farist!”12
Pagina a fost generata in 0.2683 secunde