SSC Farul s-a mai despărțit de un jucător

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Liga a 2-a SSC Farul s-a mai despărțit de un jucător
Sport 08 Ianuarie 2019 / 13:37 1519 accesări 2 comentarii
Fundașul Gabriel Frîncu a anunțat că va începe o altă etapă în carieră

Fundașul Gabriel Frîncu a anunțat că va începe o altă etapă în carieră

După ce la jumătatea lunii decembrie a anului trecut a renunțat la 12 jucători, Rareș Raclău, Georgi Stavrev, Tudor Țăranu, Yanis Roumadi, Ciprian Dombrovoschi, Răzvan Prodan, Rafael Licu, Marius Tudorică, Kevin M’Baka, Marius Dumitraşcu, Andrei Apostolache și Albert Robu, iată că încă un jucător care a făcut parte din lot în prima parte a campionatului în Liga a 2-a a anunțat că pleacă de la SSC Farul Constanța. Fundașul Gabriel Frîncu, sosit la Constanța în vara anului trecut, nu va mai face parte din lotul echipei constănțene în partea a doua a sezonului.

„După aproape 6 luni, cu entuziasm și dorința unui nou început, pentru mine începe o altă etapă. Fotbalul înseamnă din perspectiva mea: pasiune, disciplină, respect, plăcere, satisfacții, împlinire, prietenie, fair-play și educație, motiv pentru care drumul meu alături de SSC Farul Constanța se termină astăzi. Vreau să mulțumesc celor din staff-ul tehnic și conducerii clubului pentru lecția care m-a determinat să progresez și să conștientizez că sunt mai bun și le urez succes în realizarea obiectivelor”, a fost mesajul postat de Gabriel Frîncu pe pagina personală de Facebook.

Reunirea lotului de jucători în vederea reluării pregătirilor pentru partea a doua a sezonului 2018-2019 este programată luni, 14 ianuarie, SSC Farul Constanța fiind într-o situație grea în clasament, locul 17, cu 20 de puncte, iar lupta pentru evitarea retrogradării se anunță dificilă. În primul meci oficial din acest an, formația antrenată de Petre Grigoraș și Marian Dinu va evolua în deplasare, la 23 februarie, cu Academica Clinceni.

Loading...

2 comentarii

Cosmin 00:09:47 / 09 Ianuarie 2019
Pentri ssc

Sa spuna conducerea si cum l-au fortat sa plece, cum toti erau in vacanta si pe el il puneau sa faca antrenamente zilnic singur, rusine mare domnilor, mare rusine, cu 5 juniori de la Hagi si cu unul de la Energeticianul nu scapati de retrogradare, va distruge Grigoras

Gigi 12:45:02 / 13 Ianuarie 2019
Lotul Farului

Doar o intrebare simpla. Ce lot mai are farul acum ca s-a scric doar de cei care au plecat dar nimic de noi veniti. Nici la Viitorul situatia nu este mai buna. Luchian Sarjin pleaca dar aduc un mijlocas Eric. Il reprofileaza pe Achim fundas ? Chiar vor echipele astea sa faca ceva in campionate sau fac schimbari de ochii lumii.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2478 secunde