Succes total al ediției 2018 LBAC All Star Game

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Sute de jucării strânse pentru copiii şi familiile nevoiaşe

Succes total al ediției 2018 LBAC All Star Game

Sport 07 Decembrie 2018 / 19:52 524 accesări

Sala Sporturilor din Constanţa a găzduit joi seară, de Moş Nicolae, tradiționalul All Star Game, organizat şi în acest an de către Asociația Județeană de Baschet Constanța, cu spijinul autorităților și partenerilor săi, Consiliul Județean Constanța, Primăria Constanța, Inspectoratului Școlar Județean Constanța, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, Ferma Stoian, Zizin, Stirom Limited, Hesperis Distribution Group, Radio Constanța și Tale Travel. Luna decembrie fiind o lună specială pentru toți cei care iubesc baschetul constănțean și mai ales pentru toți cei care se gândesc și la cei mai puțini norocoși, organizatorii au strâns sute de jucării care vor ajunge înaintea Crăciunului la copiii și familiile nevoiaşe din satele județului Constanța cu ajutorul celor de la United Hands România, dar și a Ligii Studenților din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța.

„Cu o reacție peste așteptări a publicului din Constanța și a celor care au luat parte la eveniment, evenimentul a fost cel mai spectaculos All Star Game dintre toate edițiile organizate la Constanța! În premieră, la pauza meciului s-a organizat Mini All Star Game, un meci All Star dedicat copiilor baschetbaliști, cu juniori ai clubulurilor de baschet afiliate Asociației Județene de Baschet Constanța, mini-baschet, legitimați la CSŞ 1 Constanța, ACS Cormoran, Phoenix-Știința Constanța, CS Laguna, ACS McBall, Palatul Copiilor, ACS Axiopolis Cernavodă și BC Athletic Constanța, copii angrenați, de asemenea, în Campionatul Județean de Mini Baschet. Nu au lipsit momentele artistice senzaţionale ale sportivilor de la CSŞ 1 Gimnastică, sub îndrumarea D-nei Profesor Lintzmaier Mihaela, ale copiilor de la secția CSŞ 1 Gimnastică Ritmică, îndrumați de D-na Profesor Mariana Paris, ale sportivilor proaspăt medaliați în Slovenia de la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru”, îndurmați de D-na Profesor Magda Martinescu, momentul intonării imnului național al României de către Trupa Divergent cu ai săi copii crescuți în Centrul de Plasament Ovidiu din Constanța, dar și momentul de street-dance oferit de trupa de la All in One Dance”, se arată în comunicatul organizatorilor.

În premieră, la o ediție de All Star Game a fost donată o bicicletă nouă Pegas, gestul venind din partea artistului hip-hop AFO (Cred că sunt Extraterestru / Emil Teleagă), constănțean și suporter al baschetului.

Capul de afiș al evenimentului și cel mai așteptat moment a fost demonstrația de Slam Dunk, în care francezul Guy Dupuy, unul dintre cei mai buni dunkeri din lume, a făcut spectacol, câștigând sesiunea datorită... „gălăgiei” generate atunci când s-a supus la vot câștigătorul sesiunii, publicul fiind cel care a decis învingătorul.12