Succesul în viață, pe limba lor! Iată ce se învață la cursurile pentru adolescenți!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Succesul în viață, pe limba lor! Iată ce se învață la cursurile pentru adolescenți!

01 Decembrie 2021 / 07:19 69 accesări

Cei care își aduc aminte de experiența din timpul (pre)adolescenței știu că acea perioadă este marcată de curiozitate, îndoieli și nenumărate descoperiri. Deși încerci să îi faci pe tinerii din ziua de astăzi să înțeleagă lecțiile pe care tu le-ai aflat de-a lungul anilor, aceasta nu este întotdeauna cea mai ușoară sarcină. Mai ales când vine vorba de proprii tăi copii, te poți confrunta cu diferite neînțelegeri.

Însă cum ar trebui să procedezi pentru a-i explica fiului sau fiicei tale ce înseamnă succesul „pe limba sa”, astfel încât să înțeleagă perfect la ce te referi? Răspunsul este mai simplu decât ți-ai putea imagina: înscrie-ți copilul la programul de cursuri pentru adolescenți propus de Success Academy cât mai curând!

Indiferent dacă adolescentul va parcurge programul de cursuri în sală sau va alege varianta online, ai garanția că acesta va beneficia de toate informațiile de care are nevoie pentru a deveni un adult de succes. Descoperă, în cele ce urmează, doar câteva modalități prin care un program de cursuri adolescenti îi va oferi toate informațiile de care are nevoie!

1. Vor interacționa cu traineri de calitate

La vârsta adolescenței, tinerii sunt profund marcați de interacțiunile pe care le au. Din acest motiv, este esențial să aibă un mentor de calitate, care să îi inspire să ajungă adulți responsabili și de încredere.

Trainerii din cadrul Academiei au o experiență de peste 20 de ani în domeniul educației și al dezvoltării personale. Astfel, ei sunt cele mai potrivite persoane pentru a susține aceste cursuri pentru adolescenți, prin intermediul cărora își vor construi un set de valori stabil și vor dobândi skill-uri esențiale.

2. Vor fi încurajați să adopte un stil de viață sănătos și activ

O parte importantă din procesul de dezvoltare personală este reprezentată de un stil de viață sănătos. În cadrul cursurilor Success Academy, tinerii învață cum să adopte și să mențină un astfel de stil, unde accentul pică pe mișcare, alimentație sănătoasă și multe altele.

3. Își vor dezvolta calitățile interpersonale

Prin intermediul inteligenței personale, tinerii învață să se prezinte cum trebuie, să poarte o conversație, să fie respectuoși, să ceară și să ofere ajutor atunci când este cazul sau cum să rezolve diverse conflicte. Toate aceste aspecte și multe altele sunt acoperite în cadrul programului de cursuri pentru adolescenți propus de Success Academy.

4. Vor învăța cum să aleagă obiective cu adevărat importante

Să înveți cum să îți setezi obiective realiste este unul dintre skill-urile esențiale pentru a deveni un adult de succes. În cadrul cursurilor oferite de Academie, adolescenții învață cum să își aleagă obiectivele, cum să își organizeze programul și alte calități de care au nevoie pentru a obține tot ceea ce își propun.

5. Vor descoperi cum să își controleze emoțiile

Viața nu merge întotdeauna conform planului. Toată lumea are o zi proastă, greșește și întâmpină provocări. Cu cât tinerii învață mai devreme cum să-și gestioneze emoțiile, cu atât le va fi mai ușor să facă față provocărilor mai târziu și să dezvolte capacitatea de a menține o perspectivă pozitivă.

Dacă vrei să îți ajuți copilul să devină un adult de succes, responsabil, care să știe cum să depășească obstacolele cu care se confruntă și să obțină ceea ce și-a propus, înscrie-l la programul de cursuri adolescenti! Pentru mai multe detalii, nu ezita să accesezi platforma online Success Academy, unde vei găsi toate informațiile pe care ar trebui să le cunoști.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2242 secunde