Suedia va pregăti partida cu România... în Cipru

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Preliminariile EURO 2020

Suedia va pregăti partida cu România... în Cipru

Sport 11 Noiembrie 2019 / 13:47 541 accesări

Site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal a informat că reprezentativa Suediei va ajunge în Cipru, marţi, pentru mini-stagiu de pregătire în vederea întâlnirii cu România, programată vineri, 15 noiembrie, de la ora 21.45, pe Arena Naţională din Bucureşti, în Grupa F a preliminariilor Campionatului European din 2020.

Suedezii vor sta până joi în Cipru, urmând să ajungă în România cu puţin peste 24 de ore înaintea confruntării de vineri seară.

Pentru a se califica la EURO 2020, tricolorii sunt obligaţi să învingă Suedia şi să nu piardă în ultimul joc din grupă, în deplasare, cu Spania, la la 18 noiembrie.

FLORIN ANDONE VA LIPSI CEL PUŢIN DOUĂ LUNI

Accidentat în meciul Galatasaray Istanbul - Gaziantep, din campionatul Turciei, atacantul Florin Andone nu va mai putea juca în acest an, el suferind o ruptură a ligamentului colateral intern şi o leziune parţială a ligamentului încrucişat anterior de la genunchiul drept.

„Convocat de Cosmin Contra la echipa naţională pentru meciurile cu Suedia şi Spania din această lună, atacantul Florin Andone a suferit o accidentare în ultima partidă disputată pentru Galatasaray, sâmbătă. În urma examenului RMN, diagnosticul iniţial s-a confirmat, din păcate. În urma dialogului dintre staff-ul medical al naţionalei cel al clubului din Istanbul, Florin a suferit o leziune parţială a ligamentului colateral intern de la genunchiul drept şi va absenta cel puţin 2 luni - 2 luni şi jumătate, perioada estimată pentru recuperare”, se arată pe site-ul FRF.12