Tânăr împuşcat pentru că făcea gălăgie în bloc

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Tânăr împuşcat pentru că făcea gălăgie în bloc
Eveniment 15 Aprilie 2018 / 23:22 690 accesări 2 comentarii

Un tânăr de 20 ani a ajuns, duminică seara, la spital, rănit cu un pistol de tip airsoft, după ce a făcut gălăgie în blocul din Cisnădie, judeţul Sibiu, iar între el şi un vecin a izbucnit un conflict spontan.

Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu, a declarat, duminică seara, că între cei doi vecini, unul de 18 ani, cu domiciliul legal în judeţul Olt, şi altul de 31 de ani a izbucnit un conflict spontan din cauza gălăgiei din bloc.

„Am fost sesizaţi în legătură cu faptul că în localitatea Cisnădie, pe fondul unui conflict spontan din cauza gălăgiei într-un bloc, un localnic de 31 de ani l-a împuşcat pe un tânăr de 18 ani, din Olt, cu un pistol tip airsoft provocându-i şase plăgi în zona superioară a corpului. Victima a fost transportată la Spitalul din Sibiu în stare conştientă. În continuare se fac cercetări în vederea stabilirii circumstanţelor incidentului şi încadrării juridice a faptei", a spus Welter.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Ambulanţei Sibiu, Liliana Blaga, a spus că victima are mai multe răni pe corp, dar este în stare stabilă.

„Pacientul are şase plăgi prin împuşcare cu pistol cu bile. Are două plăgi în axilă şi urechea stângă, două plăgi în regiunea posterioară, şi două în braţul stâng. Este conştient, stabil hemodinamic şi respirator. A fost transportat la UPU Sibiu", a spus Blaga.

Loading...
loading...

2 comentarii

Cică 10:50:17 / 20 Aprilie 2018
Democrația !

Importul democrației la noi nu a prins, din contră s-a ajuns, unde s-a ajuns, la toate relele nemaivăzute / nemaiauzite în toată istoria poporului român, am ajuns ca : ura, dușmănia, crimele, violența, violurile să atingă cote atââât de mari, încât, animalele feroce sunt mult mai blânde decât oamenii, dacă oamenii care au creierul și gândirea, animalele au creier dar nu gândesc și omul le poate dresa, le poate face să fie bune și să-i servească lui, omului, oamenii prin faptele lor au ajuns să se asemene animalelor și asta de la experimentele făcute pe noi, românii de ceva timp, de ceva vreme, mai precis de la viața grea, lipsa locurilor de muncă, foamea, mizeria în care trăim, eurile și alte substanțe chimice introduse în alimente, stresul zilnic, emisiunile tv și mass-media în general, care promovează numai și numai exemplele negative, filmele cu violență și desfrâu la maximum, au transformat pe mulți oameni în niște "bestii cu chip de om" și asta pentru că cei interesați din afara României cu trădătorii și iubitorii de arginți din năuntrul țării noastre, au făcut ca românii care trăiesc o viață foooooarte grea, să ajungă prin comportamentul lor, să depășească cu mult comportamentul necuvântătoarelor, animalelor, ca să ne dăm seama că totul este un experiment făcut pe nația română, de fapt cei care fac experimente pe poporul român, ei, aceia sunt niște "bestii cu chip de om, adică niște animale !" pentru că ei, își bat joc de Dumnezeu și de noi, oamenii care suntem creația lui Dumnezeu, la timpul potrivit vor avea de dat un răspuns greu în fața lui Dumnezeu.

Dolph Lundgren 18:12:48 / 29 Aprilie 2018
pentru " CICA "

Ce treaba are democratia cu romania ? ? ? Esti IDIOT / IDIOATA ? In democratie politistii sunt snopiti in bataie si omorati de catre INTERLOPI fara ca NIMENI sa pateasca ceva ? In democratie esti omorat pe trecerea de pietoni si scos apoi vinovat post-mortem ? In democratie ti se fura masina ziua in amiaza-mare si politia te acuza de instigare la furt ? In democratie TIGANII ANALFABETI fac AVERI DE SUTE DE MILIOANE DE EURO in vreme ce populatia NAIVA si CREDULA moarte de foame ? ? ? In democratie BANDELE si CLANURILE de INTERLOPI fac legea, iar " JUSTITIA " ii PROTEJEAZA si le ACOPERA JAFURILE , TALHARIILE si CRIMELE ? ? ?

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2475 secunde