Târg de joburi „bine plătite“ la Constanța! Unde va avea loc

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Târg de joburi „bine plătite“ la Constanța! Unde va avea loc

Social 25 Septembrie 2018 / 15:21 4375 accesări

O companie de recrutare de forță de muncă promite joburi „mai bine plătite“ pentru constănțenii care se află în căutarea unui loc de muncă. Așa că, în zilele de 4 și 5 octombrie, organizează la Constanța, în incinta hotelului Ibis, un târg de joburi. „Fie că vrei să muncești în România sau în străinătate, că ai studii de specialitate sau ești necalificat, la „Târgul de joburi DB WORK” îți vei găsi cu siguranță un loc de muncă care să ți se potrivească și care să te ajute să profesezi în domeniul dorit. Vrei să pleci la muncă în străinătate? Avem peste 300 de joburi, în țări precum Olanda, Belgia și Germania, în diferite domenii: naval, industrial, construcții, horeca, logistic. Plecarea la muncă este rapidă, recrutorii DB WORK oferindu-ți consiliere încă de la început și până după ce ai ajuns la muncă în străinătate. În plus, agenția DB WORK îți oferă suport și formare profesională continuă, ajutându-te inclusiv cu adaptarea la noua țară în care vei locui. Nu trebuie să îți faci griji referitor la cazare și transport deoarece acestea sunt suportate în totalitate de DB WORK, inclusiv transportul către țara de destinație și către locul de cazare. Toate acestea cu ZERO comisioane și cu un contract de muncă care respectă în totalitate legislația țării de destinație!“, se arartă în comunicatul de presă al companiei.

Vrei să lucrezi în România? La același târg, vei avea ocazia să aplici inclusiv pentru joburi din țara noastră. Astfel, dacă dorești un loc de muncă în România, cu condiții de muncă decente și cu posibilitatea unei cariere poți discuta cu recrutorii DB WORK pentru a avea ocazia să profesezi în domeniul naval în poziții precum vopsitor, vopsitor sprayer, polizator, sablator, lăcătuș mecanic, electrician, chiar și ca necalificat.

Pentru a aplica pentru joburi, se poate completa și formularul de la adresa: http://bit.ly/VreauJOB. După ce completezi formularul, vei fi contactat de către recrutorii DB WORK cu care vei susține un pre-interviu telefonic și vei face programarea pentru interviul din cadrul TÂRGULUI DE JOBURI din 4 și 5 octombrie. La târg, în funcție de experiența profesională vei primi lista ofertelor de angajare potrivite pentru tine și vei fi informat despre cât de repede poți începe noul job în țară sau străinătate.



12
Pagina a fost generata in 0.1416 secunde