Târgul de Turism a căpătat „parfum“ românesc

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
La Berlin Târgul de Turism a căpătat „parfum“ românesc
Turism 08 Martie 2018 / 09:25 491 accesări 0 comentarii

Standul Ministerului Turismului a fost gazda unui eveniment special la Târgul de Turism de la Berlin. Vizitatorii și invitații speciali ai României au sărbătorit în cel mai autentic mod cu putință, în cadrul unui eveniment intitulat sugestiv Seara Românească. Oana Cătălina Chițu, o artistă de origine română, dar care locuiește la Berlin, le-a făcut cunoștință vizitatorilor târgului cu piesele marii artiste Maria Tănase. De la Seara românească nu au lipsit mâncărurile tradiționale și vinurile din podgoriile românești. Alături de meșteri populari, precum Sebastian Paic care susține ateliere de încondeiat ouă, la standul Ministerului Turismului, în cele 4 zile ale târgului, germanii o pot cunoaște și pe Miruna Lehaci, campioană mondială la juniori la șah.

În plus, trupa The Humans, reprezentanta României la Eurovision, va promova țara noastră, chiar la standul ministerului Turismului, unde va susține un mini concert.

În cea de-a patra zi a Târgului de la Berlin, turiștii germani sunt invitați în România pe acordurile muzicii folclorice românești. Ansamblul Junii Sibiului asigură atmosfera de sărbătoare tipic românească prin dansuri tradiționale și cântece din toate regiunile istorice ale țării.

Potrivit comunicatului transmis de Ministerul Turismuluii, toți cei prezenți la stand au pus România în fruntea priorităților și nu au solicitat niciun onorariu pentru prestația lor. Ministerul a asigurat doar cazarea și transportul din țară la Berlin, conform legislației în vigoare. Aceeași atitudine au avut-o și artiștii și specialiștii care au colaborat cu ministerul și la Târgul de Turism al României, unde Nicolae Furdui-Iancu a intonat imnul României, fără a avea nicio altă pretenție decât de a face cunoscută în lume frumusețea țării noastre.

Târgul de Turism ITB Berlin este cel mai mare eveniment de profil din Europa.Standul Ministerului Turismului este întins pe o suprafață de 240 de metri pătrați și reunește și 40 de coexpozanți, agenții de turism, companii aeriene și autorități locale, care prezintă oferta turistică a României, de la circuite culturale, la drumeții, turism de aventură, sejururi pe litoral și în Delta Dunării.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1805 secunde