Terapie de râs! Gabriel Gherghe și Victor Drăgan se reîntorc la Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Terapie de râs! Gabriel Gherghe și Victor Drăgan se reîntorc la Constanța

Divertisment 26 Februarie 2019 / 16:35 1079 accesări

Miercuri, 27 februarie, Doors Club te invită să îți iei porția de râs! De la ora 19.30, te întâlnești cu doi dintre cei mai îndrăgiți comedianți din țară - Gabriel Gherghe și Victor Drăgan.

Gabriel Gherghe a impresionat atât juriul iUmor, cât și publicul de acasă prin umorul său. El este câştigătorul Stand Up Fest 2014, face parte din noua generaţie a comediei. Moldovean din Adjud, face stand-up comedy din mai 2012 şi a avut spectacole în cele mai cunoscute cluburi de comedie din toată ţară, a urcat pe scena Deko Cafe şi Club 99 şi a avut spectacole alături de comedianţi consacraţi ca Dan Badea, Teo, Vio, Costel şi Bordea. A mai avut spectacole şi în cadrul Stand-Up în The City cel mai cunoscut turneu de profil din România, cât şi la Festivalul Internaţional de Stand Up Comedy Cluj.

Victor Drăgan este câştigător al Premiului I la cele mai importante evenimente de profil din ţară, Festivalul Internaţional de Stand-up Comedy (Cluj-Napoca 2016) şi Stand-up Fest (Braşov 2017), având o experienţă de şapte ani în domeniu. A susţinut spectacole pe scenele a diverse cluburi, puburi şi cafenele din toată ţara, fiind numit „cel mai amuzant om din România” de către rudele sale apropiate.

Miercuri, 27 februarie, vino la o terapie de râs cu Gabriel Gherghe și Victor Drăgan. Prețul unui bilet este 30 de lei. Info și rezervări: 0763661622.12