Thomas Neubert, lovit cu o piatră în timpul meciului Levski Sofia - ŢSKA Sofia

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Thomas Neubert, lovit cu o piatră în timpul meciului Levski Sofia - ŢSKA Sofia

30 Aprilie 2017 / 16:18 327 accesări

Thomas Neubert, fost preparator fizic la FCSB, a lovit fost cu o piatră în cap în timpul meciului Levski - ŢSKA Sofia 0-3. Incidentele au început în minutul 53, când ultraşii lui Levski au început să arunce cu petarde şi pietre.

Incidente extrem de grave la derby-ul Levski - ŢSKA Sofia. În minutul 53, după ce oaspeţii au marcat golul de 3-0, ultraşii lui Levski au început să arunce cu petarde şi pietre. Una dintre ele a ajuns în capul lui Thomas Neubert, care s-a prăbuşit lângă banca tehnică. Din fericire, s-a ridicat după câteva minute şi a stat pe bancă până la finalul meciului: ”Şi-a pierdut temporar auzul”, a declarat Kiril Dincev, unul dintre secunzii lui ŢSKA Sofia. Acesta a fost rănit de piatra care l-a lovit în zona gâtului, însă n-a fost nimic grav.

Stefan Ghenov, un alt secund al lui ŢSKA Sofia, a fost lovit sub ochi de o schijă provenită de la o petardă care a explodat. Acesta a declarat, însă, la finalul meciului că lucrurile nu sunt grave şi că se simte bine.

Tensiune a fost şi în teren, unde Luchin a fost titular la Levski. Arbitrul a arătat nu mai puţin de şapte cartonaşe galbene şi două roşii. Până la urmă, ŢSKA a reuşit să se impună cu 3-0.12
Pagina a fost generata in 0.2892 secunde