Trafic auto restricționat pe Bd. Mamaia, din cauza unei avarii la conducta de apă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Trafic auto restricționat pe Bd. Mamaia, din cauza unei avarii la conducta de apă
Social 19 Iunie 2017 / 09:17 1921 accesări 0 comentarii

Pentru remedierea unei avarii survenite astăzi, 19 iunie 2017, la conducta de alimentare cu apă de pe bd. Mamaia, din municipiul Constanța, se impune restricționarea traficului auto în intervalul orar 9,00-14,00, la intersecția cu strada Alexandru cel Bun, sensul de mers dinspre Delfinariu către Capitol, pe două benzi de circulație de lângă scuar.

Pentru efectuarea reparației, zona menționată a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

Pentru efectuarea lucrării de pe bd. Mamaia, este necesară sistarea furnizării apei potabile, în intervalul orar 9.00-11.30, în perimetrul delimitat de bd. Mamaia și străzile Mircea cel Bătrân și Bogdan Vodă, precum și în Punctele Termice 18 și 25.

RAJA Constanța cere scuze participanților la trafic din zona respectivă și le dă asigurări că echipele vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2421 secunde