Trei teroriști sinucigași s-au detonat, făcând mai multe victime

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Trei teroriști sinucigași s-au detonat, făcând mai multe victime
11 Octombrie 2017 / 17:55 835 accesări 0 comentarii

Trei terorişti sinucigaşi şi-au detonat miercuri centurile cu explozivi lângă cartierul general al poliţiei din Damasc, făcând un mort şi şase răniţi, a anunţat Ministerul de Interne al Siriei, informează AFP.

Doi atacatori "au încercat să lanseze un asalt împotriva cartierului general al comandamentului poliţiei. Gărzile au deschis focul, forţându-i să se arunce în aer înainte ca ei să pătrundă în clădire pentru a-şi atinge scopul", a anunţat ministerul, citat de mass-media oficiale. "Poliţia a reuşit să încercuiască un al treilea terorist în spatele clădirii, determinându-l să-şi detoneze centura cu explozivi", a adăugat ministerul.

Acest triplu atentat este al doilea atac de acest gen comis luna aceasta în capitala siriană. În 2 octombrie, atacatori au luat ca ţintă un comisariat al poliţiei în cartierul Midane, făcând 17 morţi. Atentatul a fost revendicat de gruparea jihadistă Stat Islamic (SI). Atentatul de miercuri nu a fost deocamdată revendicat. Principal bastion al regimului lui Bashar al-Assad, capitala siriană a fost vizată de mai multe atentate sângeroase de la începutul războiului, în 2011, însă a fost relativ ocolită de lupte. Războiul din Siria a făcut până acum 330.000 de morţi de la declanşarea lui, în martie. Sursa: agerpres.

Taguri articol
Din aceeaşi secţiune Ştiri similare
Vezi mai multe ştiri


Pagina a fost generata in 0.2383 secunde