UDMR îşi definitivează lista de candidaţi la parlamentare până la sfârşitul lunii septembrie

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

UDMR îşi definitivează lista de candidaţi la parlamentare până la sfârşitul lunii septembrie

Politică 27 August 2016 / 13:01 461 accesări
Kovács Péter

Kovács Péter

UDMR a început vineri, la Sălaj, alegerile interne pentru stabilirea candidaţilor la scrutinul parlamentar, a anunţat preşedintele executiv al formaţiunii Kovács Péter, adăugând că listele vor fi definitivate până în 26 septembrie.

Kovács a declarat că la finalul procedurii de desemnare a candidaților, prin vot secret, UDMR va demara, în prima jumătate a lunii octombrie, etapa de strângere a semnăturilor, urmând apoi o campanie de prezentare a obiectivelor și Uniunii.

"În procesul de desemnare a candidaților sprijinim oamenii noi, specialiști în diverse domenii profesionale, care au proiecte viabile, își asumă munca de reprezentare a comunității maghiare și pot face față cu succes competiției electorale", a declarat Kovács Péter, potrivit unui comunicat de presă.

La alegerile parlamentare, din partea Uniunii pot candida numai persoanele care nu au avut legături cu serviciile de informații. UDMR va avea candidați în toate județele țării, inclusiv în București, și în circumscripțiile din afara țării. O atenție sporită va fi acordată și mobilizării electoratului, respectiv conștientizării privind folosirea drepturilor lingvistice, potrivit sursei citate.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2222 secunde