Un membru al Biroului Electoral din comuna constănțeană Pantelimon, preluat cu elicopterul SMURD!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Alegeri locale parțiale

Un membru al Biroului Electoral din comuna constănțeană Pantelimon, preluat cu elicopterul SMURD!

Administrație 05 Noiembrie 2017 / 15:01 3405 accesări

Un membru al Biroului Electoral din comuna constănțeană Pantelimon a fost preluat de un elicopter SMURD și transportat de urgență la Spitalul Județean Constanța, după ce i s-a făcut rău. Bărbatul ar fi suferit o criză de epilepsie în timp ce mergea să-și cumpere de mâncare. Amintim că în treisprezece judeţe din ţară au loc, duminică, alegeri locale parţiale, peste 93.000 de persoane fiind aşteptate la urne pentru a-şi alege primarul. Secţiile de votare s-au deschis la ora 7.00 şi se vor închide la ora 21.00. Alegerile locale de duminică se desfăşoară în 17 circumscripţii electorale din judeţele Arad, Botoşani, Cluj, Constanţa, Gorj, Hunedoara, Iaşi, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiş, Vaslui şi Vâlcea. Electoratul este aşteptat să aleagă primarii din municipiul Deva, dar şi din 16 comune. Totodată se va alege componenţa Consiliului Local din comuna Mereni, judeţul Constanţa. Secţiile de votare s-au deschis la ora 7.00 şi vor rămâne deschise până la ora 21.00. Potrivit Autorităţii Electorale Permanente, în localităţile în care se organizează duminică alegeri locale parţiale sunt înscrişi în Registrul electoral un număr de 93.611 cetăţeni români cu drept de vot, inclusiv cei care împlinesc 18 ani în ziua alegerilor. De asemenea, în evidenţele Inspectoratului General pentru Imigrări figurează un număr de 237 de cetăţeni ai Uniunii Europene care au drept de vot la alegerile de duminică.

Campania electorală a început în 22 octombrie şi s-a încheiat sâmbătă, la ora 7.00.

Ministerul Afacerilor Interne a anunţat că pentru acest scrutin au fost achiziţionate 93.370 de timbre autocolante, 480 de ştampile cu menţiunea "VOTAT" şi 96 de plicuri din plastic transparent, înseriate, prevăzute cu sistem de sigilare, în care vor fi introduse ştampilele după încheierea votării.

Fondurile necesare pentru organizarea alegerilor locale parţiale se ridică la 4,368 milioane de lei şi sunt alocate din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2017. Sursa: Neptun TV.12
Pagina a fost generata in 0.1862 secunde