Un nou dosar penal în cazul licențelor Microsoft

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Un nou dosar penal în cazul licențelor Microsoft
Justiție 20 Decembrie 2017 / 10:53 632 accesări 3 comentarii
Dinu Pescariu și Claudiu Florică

Dinu Pescariu și Claudiu Florică

Dinu Pescariu și Claudiu Florică au aflat astăzi de la procurorii anticorupție că au calitatea de suspect în acest nou dosar, al patrulea desprins din speța inițială în legătură cu contractele de închiriere a licențelor Microsoft. S-a întocmit un dosar nou în cazul licențelor Microsoft, în urma cărora statul a pierdut zeci de milioane de euro. Fostul tenisman Dinu Pescariu, dar şi omul de afaceri Claudiu Florică, cei care au denunţat întreaga afacere, sunt primii chemaţi pentru explicaţii de procurorii anticorupţie, anunţă DIGI24.

Acuzațiile aduse celor doi vizează fapte de spălare a banilor. Aceste suspiciuni sunt legate de momentul inițial al încheierii contractului cadru, la finalul anului 2004. Existau suspiciuni că din prețul total achitat de Guvernul României, peste 50 de milioane de dolari, aproximativ 20 de milioane ar fi reprezentat comisioane necuvenite încasate de cei care s-au interpus între furnizorul licențelor și Executiv.

Loading...

3 comentarii

PDL PNL CIUMA GALBENĂ ... 21:29:13 / 20 Decembrie 2017
..A DAT TUNUL CEL MARE...

Prejudiciul calculat în acest mega furt e de ....67 de MILIOANE de euro !...Acest Mega furt a fost posibil cu ajutorul statului ticăloșit MAFIOT al lui Băsescu Traian in 15 04 2004....Ce a recuperat LULUTA ?... Bani de buzunar de la mafioții ...Pinalty... Cocoș ..Niro.."Oamenii" de afaceri care sponsorizau PDL PNL CIUMA GALBENĂ cea care se opune ASTĂZI modificării LEGILOR justiției !..Ce " prejudicii" au Nicușor Constantinescu ? Sau Sorin Strutinski ?... Fața de acești mafioți ai dictatorului BASHIT pe care inca l susțin niște idioți ARICI PANSATI !.... DNA are alte "priorități"... LIVIU Dragnea...Belimeati......Brazilia...Tel drum......Iar MICROSOFT ... Cocoș e liber..Niro LIBER...Pinalty LIBER.....Cine nu sare ....Face pușcărie !....(la cap)

Șpaga in acest dosar a fost.... 23:20:02 / 20 Decembrie 2017
DE ...NN KURU 60 DE MILIOANE DE EURO !

Iar prejudiciu total de 218 milioane de euro !!!!!!..nnn kuru !.... DNA a "calculat" un Prejudiciu de....16 milioane de euro ..nnn kuru !..Fals .. Gabriel Sandu a declarat că NUMAI Șpaga in acest mega furt a FOST de 60 de milioane de euro !.. NN KURU...Banii care se duceau la sediu in Modrogan la tăticuțul mafiei !..Pe care TU BASIST împuțit încă îi venerezi !..Nici Trump și Hilara Clinton la un loc nu au avut un buget mai mare că al lui Basau in 2009 .. Când mafioții PDL PNL CIUMA GALBENĂ ne-au FURAT VOTUL și au schimbat destinul a MILIOANE de Românii .... Nicușor Constantinescu a FOST mazilit de justiția BAȘHITA la 5 ani de închisoare cu executare pt un Prejudiciu ZERO ..IAR mafioții PDL PNL CIUMA GALBENĂ stau cu burta la soare la Mamaia cu kurve in jur care ii ung cu ....(COCOȘ )..."CINE NU SARE ...FACE PUȘCĂRIE !..

ÑEFTALI 10:23:03 / 22 Decembrie 2017
Nu mai gasettico nia ieri asa ceva.

Nu mai gasesti nicaieri asa ceva!Functioneaza excelent.Platim comisioanele.Cistigi bani cu cel mai spectaculos subiect de film.Lucru acasa.Cel mai bun film produs la Holywood.Cel mai bun regizor ne asteapta.Proiect B: 100% sigur si convenabil.Oferta pentru timpul liber.Cereti mai multe detalii la adresa de email: atingerea12@gmail.com

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.2344 secunde