Un nou partener pentru Federația Română de Oină

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Un nou partener pentru Federația Română de Oină

Sport 28 Mai 2020 / 13:56 768 accesări

Federația Română de Oină (FRO) și CELAR - Distilerie Tradițională au decis să încheie un parteneriat destinat să susțină sportul nostru național. Ca urmare a acestui acord de colaborare, CELAR - Distilerie Tradițională devine unul dintre sponsorii FRO la toate competițiile de seniori și senioare cât și la activitățile internaționale.

„Faptul că sportul nostru național este pe un trend ascendent este dovedit și de numărul din ce în ce mai mare de parteneri pe care FRO reușește să îi atragă lângă acest frumos sport. Oina nu poate avea decât un singur drum și anume din ce în ce mai sus. Suntem siguri că va fi un parteneriat benefic pentru ambele părți. CELAR se bazează pe meşteşugul de a face palincă de prune, transmis din generaţie în generaţie, de la străbunici încoace, iar oina știm cu toți a fost transmisă tot din generație în generație”, a declarat Nicolae Dobre, președintele Federației Române de Oină.

„Asocierea CELAR cu oina nu este întâmplătoare, ci reflectă valorile comune pe care le prețuim. Am reușit să încheiem acest parteneriat la fix un an de zile de la data lansării brandului nostru. Vrem să fim lângă sportul nostru național ani buni de acum încolo”, a afirmat Lucian Cîrlig, CELAR - Distilerie Tradițională.

Federația Română de Oină este în negocieri avansate și cu alți parteneri pe care urmează să îi anunțe în săptămânile care urmează.

Calendarul competițional pentru FRO pe 2020 ar fi trebuit să înceapă în luna mai, însă din cauza pandemiei de COVID-19 a fost amânat cel puțin cu o lună. Sunt totuşi speranțe mari ca sportul nostru național să nu fie foarte afectat de situația actuală și toate competițiile programate anul acesta să se dispute.12
Pagina a fost generata in 0.1537 secunde