Un nou succes bifat la „Caravana isteților”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
La Maritimo

Un nou succes bifat la „Caravana isteților”

Monden 11 Mai 2015 / 00:00 1417 accesări

Sunt frumoşi, talentaţi, inspiraţi şi dornici să înveţe lucruri noi. Cunosc regulile de circulaţie şi ştiu să cânte, să danseze, să recite poezii şi chiar să defileze pe scenă în ţinute ecologice, cu accente futuriste sau în costume tradiţionale. Este vorba despre copiii care participă la „Caravana isteţilor”, eveniment devenit deja tradiţional la Maritimo Shopping Center. Aproximativ 800 de copii, preșcolari și școlari din Constanța, au fost prezenţi, ieri, la „Caravana isteţilor” și la întâlnirea cu simpaticul căţeluş Bubu, mascota evenimentului.

ARTIȘTI ȘI BUNI PIETONI Numărul celor care au urcat pe scenă a fost întrecut doar de cei care au urmărit evoluţia copiilor isteţi din public. Cei mai mici dintre spectatori au fost şi ei vedete, dar în braţele mămicilor sau pe umerii taților, mândri că se aflau... la înălţime și aveau vedere completă spre scena situată în zona Info Desk a celui mai mare spațiu comercial din Constanța, unde cei mici se simt ca la ei acasă ori de câte ori „Caravana isteților” face escală la Marea Neagră. Pe lângă momentele artistice, cei mici au participat la concursuri cu tematică rutieră, unde și-au etalat cunoștințele de buni pietoni.

Ediția din această lună a „Caravanei isteţilor” a fost adusă la Maritimo Shopping Center de revista „Bubu - cel mai bun prieten”. Demersului cultural-educativ i s-au alăturat, și de această dată, parteneri tradiționali, precum Ministerul Educaţiei Naţionale, Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa, Inspectoratul General al Poliţiei Române - Institutul de Cercetare şi Prevenire a Criminalităţii, Ministerul Mediului şi Schimbărilor Climatice și Agenţia pentru Protecţia Mediului. Partener onorific al evenimentului este UNESCO România.12