Un rege african, convertit la ortodoxie, pe Muntele Athos

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Un rege african, convertit la ortodoxie, pe Muntele Athos
Externe 13 Iunie 2018 / 16:53 402 accesări 1 comentariu
Regele african Tchiffi Zae Jean Gervais

Regele african Tchiffi Zae Jean Gervais

Regele african Tchiffi Zae Jean Gervais a fost botezat la mănăstirea Cutlumuș din Athos, potrivit romaniatv.net. Regele s-a convertit la Ortodoxie Muntele Athos, centrul Ortodoxiei Regele Tchiffi Zae Jean Gervais al căpeteniilor Krou din Coasta de Fildeș Botezul Regelui Regele, la Muntele Athos Regele s-a convertit la Ortodoxie Muntele Athos, centrul Ortodoxiei.

Regele Tribal Tchiffi Zae Jean Gervais al căpeteniilor Krou din Coasta de Fildeș a fost botezat ortodox de către Ieromonahul Dionisie de la Mănăstirea Cutlumuș, de pe Muntele Athos. Inițial s-a raportat de către Uniunea Jurnaliștilor Ortodocși numai faptul că un rege african a fost botezat de către Ieromonahul Dionisie de la Mănăstirea Cutlumuș, primind numele creștin David. Potrivit blogului Sfântul Munte Athos, ulterior s-a aflat că este vorba de regele tribal Tchiffi Zae Jean Gervais al căpeteniilor Krou din Coasta de Fildeș. Regele Tchiffi Zae Jean Gervais este Secretar General Permanent al Forumului Regilor, Prinților, Șeicilor și Liderilor Tradiționali Africani, care a fost constituit în August 2008 în Benghazi, Libia, și își are sediul în Sirte, Libia. Este de asemenea Prim Cancelar al Regatelor Africane Unite, o platformă non-politică de propagandă pentru dezvoltare socială care funcționează în sprijinul Președintelui și al Guvernului Național, al instituțiilor și oamenilor, pentru realizarea Planurilor de Dezvoltare Națională.

Loading...
loading...

1 comentariu

Zoro 10:06:30 / 14 Iunie 2018
Așa da știre !

DOAMNE AJUTĂ ȘI MAI DEPARTE, SĂ AUZIM DESPRE AȘA CEVA ! DESPRE ASEMENEA ȘTIRI DORIM SĂ TOT AUZIM ! Că ne-am săturat de știri numai și numai despre : morți, violențe, violuri, crime, dezastre, hoții, amantlâcuri, " dive ", accidente, înecați, inundații și despre câââte și mai câââte prezintă mass-media locală și națională ?!

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.3761 secunde