Un senator afiliat grupului PSD s-a înscris în partidul lui Gabriel Oprea

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Un senator afiliat grupului PSD s-a înscris în partidul lui Gabriel Oprea
Politică 05 Martie 2019 / 17:50 788 accesări 3 comentarii

Preşedintele UNPR Gabriel Oprea a declarat, marţi, înr-o conferinţă de presă, că senatorul Iustin Talpoş, afiliat grupului PSD, s-a înscris în partid şi va avea funcţia de vicepreşedinte interimar naţional. „Vreau să vi-l prezint pe noul nostru coleg, domnul senator Ioan Talpoş. Este senator de Maramureş. Este în primul rând ofiţer în rezervă, vânător de munte, profesor, inginer, fost consilier municipal la Baia Mare. Este un om serios, un prieten de al meu şi al secretarului general Nuţu Fonta şi îi urăm bun venit în echipa noastră. De astăzi este vicepreşedinte interimar la nivel naţional”, a afirmat Gabriel Oprea, marţi, într-o conferinţă de presă. La alegerile parlamentare din 2016, Ioan Talpoş a fost ales senator pe listele PMP, apoi a plecat din partid, fiind o perioadă independent, iar pe urmă s-a afiliat grupului parlamentar PSD.

Taguri articol
PSDsenatorunpr
Loading...

3 comentarii

okila 10:29:06 / 06 Martie 2019
unpr

au inceput secu sa se adune

Sica 20:09:33 / 06 Martie 2019
Sigur

Omul are un doctorat dat de Oprea si nu mai vrea sa stea alaturi de analfabeti si tute de felul Vasilicai Veorica , sau alaturi de gainari tupeisti ca Draknea ...

Sandy bataiusul 17:33:35 / 07 Martie 2019
Academia infractorilor

Oprea izmanarul spune ce sa pus la cale in OPERATIUNEA SUFRAGERIA.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.1671 secunde