Unitatea 1 de la Cernavodă, sincronizată la Sistemul Energetic Naţional

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Unitatea 1 de la Cernavodă, sincronizată la Sistemul Energetic Naţional

Eveniment 29 Iunie 2022 / 14:52 568 accesări

Lucrările aferente opririi planificate a Unităţii 1 a Centralei de la Cernavodă au fost finalizate, iar unitatea a fost sincronizată marţi la Sistemul Energetic Naţional, miercuri atingând puterea nominală, informează SN Nuclearelectrica printr-un comunicat.

Unitatea 1 a intrat în programul de oprire planificată în data de 8 mai 2022, în vederea efectuării lucrărilor de mentenanţă, realizate o dată la doi ani pentru fiecare unitate.

În perioada opririi planificate s-au efectuat activităţi din următoarele programe: Programul de mentenanţă preventivă; Programul de mentenanţă corectivă; Programul de inspecţii; Programul de testări obligatorii pe perioada opririlor planificate; Programul de implementare modificări de proiect.

"Lucrările au fost executate în condiţii de siguranţă pentru personalul centralei, public şi mediul înconjurător, conform procedurilor aprobate utilizate la CNE Cernavodă şi cu respectarea tuturor măsurilor de protecţie împotriva COVID-19", precizează Nuclearelectrica.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1559 secunde