Vara este momentul perfect pentru achiziția și înlocuirea vechiului coș de fum al casei la prețuri mult mai mici!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Vara este momentul perfect pentru achiziția și înlocuirea vechiului coș de fum al casei la prețuri mult mai mici!

28 Iunie 2022 / 06:45 121 accesări

Dacă simți că a sosit momentul unei schimbări, vara este momentul perfect pentru achiziția și înlocuirea vechiului sistem de evacuare al casei, cu un coș de fum profesional sau un burlan șemineu. Astfel, vei obține la prețuri mult mai bune decât în restul anului, un sistem de evacuare care funcționează la cele mai înalte standarde de performanță și mai ales, în siguranță deplină, departe de riscul incendiilor și intoxicațiilor cu fum!

În acest sens, meșterii de la PEFOC, cu experiența a mii de proiecte termice livrate cu profesionalism în peste două decenii de activitate, pun la dispoziție o ofertă de neegalat! Un univers întreg de soluții termice variate și la prețuri accesibile pentru toti, îți vor aduce satisfacția achiziției unui produs ce respectă norme stricte de funcționalitate și randament.

De această dată, vă propunem coșuri de fum profesionale, gândite special în funcție de nevoi și preferințe, atât în ceea ce privește calitatea, cât și din punct de vedere estetic. Dacă vrei să-ți schimbi vechiul sistem de evacuare al casei cu noua gama premium de coșuri de fum din inox pentru centrala, soba sau un șemineu fontă tradițional, Pefoc este locul ideal pentru alegerea unei soluții trainice, alături de consultanță gratuită și servicii profesionale de montaj!

Din pricina faptului că lemnul emană o cantitate mare de fum, vă recomandăm pentru orice tip de șemineu sau centrală pe lemne, coșuri de fum care să respecte anumite standarde de calitate. În acest sens, mai jos v-am pregătit o serie de criterii și recomandări importante pentru alegerea corectă a coșurilor de fum, de exterior sau de interior:

Diametrul unui coș de fum se stabilește în funcție de înălțimea acestuia, pentru a crea un tiraj optim necesar. În cazul în care tirajul este prea mic fumul poate pătrunde în casă, determinând depuneri excesive de funingine care duc mai departe la disfuncționalități. Dacă tirajul este prea mare, consumul de lemne va crește considerabil, generând astfel, un randament scăzut și o risipă inutilă de bani.

Lungimea coșului trebuie să depășească în înălțime, coama casei, pentru evitarea problemelor de funcționalitate. În cazul coșurilor de fum cu o înălțime foarte mare este necesară stabilirea în prealabil al unui diametru corespunzător. În caz contrar, fumul se va răci prea mult, generând riscul întoarcerii în încăpere. În cazul unui coș de fum subdimensionat, va exista inclusiv riscul autoaprinderii acoperișului sau a zonelor de contact.

În ceea ce privește reușita montării pentru orice tip de coș de fum, echipa cu sediul central la Sibiu îți stă la dispoziție cu suport tehnic, alături de experiența a mii de proiecte livrate cu succes. În cei peste 15 ani în care au montat hornuri de fum, au reușit mereu să inoveze și să livreze servicii de calitate pentru clienții din întreaga țara, gratie rețelei vaste de meșteri autorizați Pefoc aproape de tine.

Pe lângă soluțiile profesionale de evacuare a fumului, magazinul on-line www.pefoc.ro îți stă la dispoziție cu peste 9000 de produse dedicate confortului termic alternativ. Poți alege dintr-o gamă variată de șeminee pe lemne, șeminee pe gaz sau peleți, sobe premium sau rustice, diferite modele de șemineu decorativ electric sau cu șemineu exterior cu bioetanol și multe alte accesorii dedicate încălzirii casnice premium, la prețuri adaptate cu grijă bugetului fiecărei familii din România!Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1774 secunde