Vergil Chițac: "Refuz să cheltuim în continuare sume importante de bani pentru luminițele de sărbători"

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Vergil Chițac: "Refuz să cheltuim în continuare sume importante de bani pentru luminițele de sărbători"

Administrație 02 Decembrie 2020 / 21:44 830 accesări

Primarul Constanței, Vergil Chițac, a declarat pe pagina sa de facebook că bugetul primăriei ar fi trebuit să aibe alte priorități:

Spitalul de Boli Infecțioase, școlile și liceele, terenurile de sport și parcurile ar fi arătat altfel dacă bugetul acestei instituții ar fi avut alte priorități!

Acesta a mai precizat că refuză să cheltuim în continuare sume importante de bani pentru luminițele de sărbători.

Într-un an în care sărbătorile sunt umbrite de pandemie, într-un an în care ne dăm seama că prioritățile primăriei ar fi trebuit să fie altele, refuz să cheltuim în continuare sume importante de bani pentru luminițele de sărbători.

Este un an în care decesele umbresc viața cotidiană și ne arată câte lipsuri avem. Nu sunt paturi în spitale, nu sunt măști si mănuși suficiente, ne lipsește personalul medical, așadar nu cred că putem vorbi de cheltuirea a peste 1 milion de euro pentru decorațiunile de sărbători.

În Spitalul de Boli Infecțioase, în anul 2018 s-au investit 860.440 lei, iar în anul 2019 s-au investit 54.334 lei.

Pentru închirierea iluminatului festiv în anul 2018 s-a cheltuit suma de 5. 117.060, 95 lei + TVA, iar în anul 2019 suma de 6. 407.357, 51 lei + TVA.

Avem de renovat școlile și liceele, avem de civilizat piețele, avem de recuperat mult pentru viața sănătoasă a acestui oraș.

Primăria Constanța a plătit în 2019 peste un milion de euro pentru iluminatul festiv, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.
Cu acești bani au fostmontate decorațiuni pe 10 bulevarde mari ale orașului, dar și la intrările din oraș.
Au fost decorați stâlpii de iluminat,pe copaci s-aupusperdele luminoase, iartimp ce străzile au fosttraversate de șiruri de leduri.

Primăria Constanța a cheltuit cei mai mulți bani pentru luminițe de Crăciun din toate primăriile din România, potrivit unui top realizat de Digi 24, care nu include Bucureștiul.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1666 secunde