Victor Ponta se va afla pe listele PSD la alegerile parlamentare

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Victor Ponta se va afla pe listele PSD la alegerile parlamentare

07 August 2016 / 21:32 376 accesări

Fostul premier, Victor Ponta, se va afla "categoric" pe listele PSD-ului pentru alegerile parlamentare din toamnă, a precizat duminică președintele PSD, Liviu Dragnea, la România TV.

Întrebat dacă Victor Ponta se încadrează în criteriile PSD adoptate la ultimul Comitet Executiv Național de la Vaslui, Dragnea a răspuns: "Categoric da". "Nu exista niciun fel de dubiu din partea mea sau de ezitare. Răspunsul este 'categoric da', din toate punctele de vedere", a adăugat el.

Dragnea a reamintit că la Vaslui au fost stabilite criteriile care vor sta la baza alcătuirii listelor candidaților pentru alegerile parlamentare, între acestea fiind activitatea parlamentară, cea din teritoriu, dar și profesionalismul. El s-a arătat supărat în context pe acei colegi care au lipsit din parlament la voturi importante atât în plen, cât și în comisii.

"Cel mai mult contează activitatea și atitudinea din Parlament. Nu o spun cu răutate, o spun cu toată căldura, dar totuși noi discutăm de un serviciu al statului care începe luni după-amiaza și se termina miercuri după-amiaza. Or, eu cred ca aceste două zile nu reprezintă o perioada foarte grea într-o săptămână pe care să poți să o respecți. Și sunt foarte supărat pe unii colegi din parlament care nu erau prezenți în comisii (...), care nu au fost prezenți la plen, la voturi importante", a spus președintele PSD.

Întrebat care sunt acei colegi, Dragnea a arătat că numele se vor vedea pe listele de candidați.

În ceea ce privește persoana lui Victor Ponta, Liviu Dragnea spune că nu este supărat. "Este a mia oară când spun: Nu, nu sunt supărat, din punct de vedere al criteriilor este un nonsens ca să discutam că Victor Ponta nu va fi pe listele PSD-ului. Sigur că va fi și cred va fi în continuare la Gorj", a spus liderul social-democraților.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2231 secunde