Victorie de moral pentru HCM

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Handbal (m) / Liga Națională, play-off, turneul 5-8, primul meci: HCM CONSTANȚA - HC ODORHEI 32-27

Victorie de moral pentru HCM

Sport 11 Mai 2015 / 00:00 1033 accesări

Ajunsă în turneul pentru locurile 5-8 din Liga Națională de handbal masculin, HCM Constanța a jucat ieri, pe teren propriu, primul meci din această fază a competiției, primind vizita echipei care a încheiat sezonul regulat în fotoliul de lider. Calificată în finala Challenge Cup, unde va întâlni duminică, în prima manșă, în deplasare, formația portugheză Liberty Seguros ABC, HC Odorhei a acceptat să joace toate partidele din confruntarea cu echipa pregătită de Zvonko Sundovski și Marko Isakovic la Constanța. În plus, antrenorul Vlad Caba și cei mai buni jucători nu au făcut deplasarea pe litoral. Chiar și așa, harghitenii au început perfect, conducând cu 3-0, dar nu a fost decât un foc de paie. Gazdele au revenit la conducere după un sfert de oră, 8-6, dar au ratat finalul primei reprize, astfel că cele două echipe au intrat la cabine la egalitate. 14-14. La reluare, constănțenii au apăsat pe accelerație și s-au detașat, dar subțirimea lotului și lipsa de motivație din tabăra campionilor en titre au făcut ca oaspeții să revină la conducere, 22-21, în min. 47. Finalul a fost dominat de durități de ambele părți și de accidentările suferite de Humet și Rakcevic, care au îngroșat astfel lista jucătorilor cu probleme medicale de la HCM, alături de M. Popescu, Cutura și L. Toma. Totuși, intervențiile lui Stănescu au făcut ca Buricea și compania să se impună cu scorul de 32-27, chiar dacă Angelovski a văzut cartonașul roșu în ultimul minut, acumulând trei eliminări.

„A fost presiunea mare să mergem în semifinale, dar nu am reușit, iar acum este greu să ne concentrăm. Avem și mulți accidentați, dar trebuie să trecem de această perioadă, să câștigăm și cea de-a doua partidă și să avem la dispoziție cât mai multe zile pentru recuperare și odihnă”, a spus extrema Predrag Vujadinovic.

Pentru HCM au jucat: I. Stănescu (13 intervenții) - Humet 7goluri, L. Toma 6g, Gal 6g, Vujadinovic 4g, Angelovski 3g, Baican 2, Cristescu 2, Buricea 1, Rakcevic 1. Al doilea meci dintre HCM Constanța și HC Odorhei este programat azi, de la ora 17.00, tot în Sala Sporturilor din Constanța.12
Pagina a fost generata in 0.1387 secunde